Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray haberleri: Falcao yerine iki aday var! - Galatasaray Haberleri
        1

        Geçen sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Radamel Falcao konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor!

        2

        Bu sezon da, geçen sezonda olduğu gibi sakatlıklar nedeniyle birçok maç kaçıran Kolombiyalı yıldız gözden düştü.

        3

        Pandemi sonrasında maaşında indirime gitse de halen takımdan çok yüksek kazanan Falcao'yla yollarını ayırma planları yapan yönetimin imdadına David Beckham yetişti.

        4

        Beckham'ın büyük ortağı olduğu Inter Miami'nin Radamel Falcao'yu transfer etmek istediği öne sürüldü.

        5

        34 yaşındaki golcünün adı daha önce de Inter Miami ile anılmış, taraftarların Falcao yazan formalı fotoğraflarının internete düşmesi de gündeme oturmuştu.

        6

        Bugüne kadar 29 maçta forma giyen ve 16 gol atan Falcao, sarı-kırmızılıların 26 karşılaşmasında sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi.

        7

        Falcao'yla yolların ayrılması durumunda buraya takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın gündeminde ise iki isim var.

        8

        Monaco'da forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılmak isteyen Henry Onyekuru sarı-kırmızılıların ilk hedefi.

        9

        Sporx'te yer alan habere göre sarı-kırmızılıların yönetimi, teknik patron Fatih Terim'in sezonun ikinci yarısında mutlaka kadrosunda görmek istediği Nijeryalı futbolcu konusunda salı günü ilk resmi adımı attı.

        10

        Menajer William D'Avila ile İstanbul'da görüşme yapıldığı belirtildi.

        11

        Kritik zirve sonrası Radyospor'a konuşan D'Avila, "Henry kesin olarak, Ocak'ta Monaco'dan ayrılacak. Kulüple de bu konuyu konuştuk. Galatasaray elbette ki seçeneklerin başında geliyor" dedi.

        12

        Bu sezonun sonunda Finansal Fair Play kıskacından büyük ölçüde kurtulacak olan Galatasaray yönetimi, Fransız kulübüne zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama önerisini sunacak.

        16

        Rusya'da yayın yapan Sport-Express'e konuşan futbolcunun menajeri Tony Harris, Nijeryalı yıldızın CSKA Moskova'ya döneceği yönündeki iddiaları yalanlarken Galatasaray'a açık kapı bıraktı.

        17

        Harris açıklamasında, "CSKA, Ahmed Musa'nın her zaman evi olacak. Ancak Galatasaray'ın müzakerelerde başarısız olduğu doğru değil. Bekleyip göreceğiz." şeklinde konuştu.

        18

        Venlo, CSKA Moskova ve Leicester City formaları da giyen 28 yaşındaki futbolcu kariyeri boyunca 87 kez milli formayı giydi ve ülkesi adına 15 gol kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ