Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da İtalyan modası! Son bomba Roberto Gagliardini - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da yönetim, gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başladı.

        2

        Ara transfer döneminde Zaniolo'yu kadrosuna katarak Avrupa'da ses getiren sarı-kırmızılılar, bir başka İtalyan yıldızın daha peşine düştü.

        3

        İtalyan basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Inter'de forma giyen İtalyan milli futbolcu Roberto Gagliardini'yi gündemine aldı.

        4

        Teknik direktör Simone Inzaghi'nin gözünden düşen 28 yaşındaki merkez orta saha için Cimbom'un sezon sonunda harekete geçeceği iddia edildi.

        BEDAVA TRANSFER!

        Gagliardini'nin sezon sonunda serbest kalacak olması, Galatasaray'ın transferde iştahını kabartan en önemli faktör olarak gösterildi. Inter ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan yıldız futbolcuya, Galatasaray dışında birçok kulübün de ilgi gösterdiği belirtildi.

        5

        "ICARDI İLE YENİDEN BULUŞABİLİR"

        Haberde ayrıca, Icardi'nin takımda kalması halinde eski takım arkadaşı Gagliardini ile Galatasaray'da yeniden buluşacağı hatırlatıldı.

        6

        ROBERTO GAGLIARDINI KİMDİR?

        7 Nisan 1994'te doğan Gagliardini, futbola Atalanta altyapısında başladı. Atalanta'da A takıma yükseldikten sonra sırasıyla Spezia ve Vicenza'ya kiralanan İtalyan yıldız, 2017 yazında 20.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Inter'e transfer oldu.

        Son 7 sezondur Inter forması giyen Gagliardini, bu sezon 17 maçta süre alırken, asist veya gol katkısı yapamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ