Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Mahmut Recevik karantinada olduğunu açıkladı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'in koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının şoku sürerken korkutan bir haber de stattan sorumlu yönetici Mahmaut Recevik'ten geldi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Recevik, evinde karantinada bulunduğunu belirterek "Sevgili dostlar; evimde karantinadayım, ilaç tedavisine devam ediyorum.

        İnşallah hep beraber bu işin üstesinden geleceğiz.Lütfen mecbur kalmadıkça evden çıkmayalım" ifadelerini kullandı. Bu sözler, Galatasaray'da yeni bir koronavirüs endişesi yaratırken Recevik'in Abdurrahim Albayrak ileaynı dönemde hastalandığı,ancak test için gittiği hastanede koronavirüs belirtileri bulunmadığı için eve gönderildiği kaydedildi.

        REKLAM

        CENGİZ'İN DURUMU İYİ, GÜNAYKONTROL ALTINDA

        Öte yandan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de dün koronavirüs testi yaptırdı. Cengiz'de virüse dair hiçbirbelirtinin olmadığıbelirtilirken durumunun iyi olduğu ve test sonuçlarını evinde bekleyeceği kaydedildi.Başkan yardımcısı Yusuf Günay'ın ise dün test yaptırmak için hastaneye gittiği ve kısa süre önce böbreklerinden operasyon geçirdiği için geceyi hastanede kontrol altında geçirdiği ifade edildi.

        TERİM'İN HASTANESİNDEN AÇIKLAMA

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından kontrol altına alınırken hastaneden yapılan ilk açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Covid-19 testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik DirektörüFatihTerim'in Sağlık Bakanlığı yönergelerinde belirtilen tedavi protokolüne hastanemizde başlanmıştır. Klinik bulguları iyi olanTerim'in hafif öksürük dışında şikayeti bulunmamaktadır. Hastamızın durumu yakından takip edilmektedir."

        Habertürk'ten koronavirüs için harita ve özel sayfa... TIKLAYIN
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ