Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da sakatların son durumu - Galatasaray Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; liglere verilen milli aranın ardından ülke takımlarına giden bazı oyuncuların sakat dönmesi Galatasaray teknik heyetinin canını sıktı.

        2

        İlk olarak Ryan Babel ve Fernando Muslera’dan gelen kötü haberlerle sarsılan Sarı-Kırmızılılar, ardından da Christian Luyindama ve Mario Lemina’nın sakatlıklarıyla adeta şoke oldu.

        3

        Dizine aldığı darbeye bağlı ödem oluşan Ryan Babel’in yanı sıra sağ diz iç yan bağındaki zorlanma nedeniyle dünkü idmanı tedaviyle geçiren Mario Lemina’nın cuma günü oynanacak Başakşehir maçına yetişmesinin zor olduğu öğrenildi.

        4

        Diğer taraftan Gambiya maçını sedyeyle terkeden Christian Luyindama’nın da durumuna gelince bakılacağı ancak Başakşehir maçına çok az bir süre kaldığı için onun da oynamasının pek mümkün görünmediği bildirildi.

        5

        Zorlu karşılaşmaya 2 gün kala oyuncularının son durumuna göre hareket edecek olan teknik direktör Fatih Terim’in, ödemi inmesi durumunda Babel’i ve ağrı hissetmemesi durumunda Lemina’yı oynatmak istediği, durumlarına ise maç günü tekrar bakılacağı ifade edildi.

        6

        Teknik direktör Fatih Terim’i zorlu mücadele öncesi en çok tedirgin eden isim ise Fernando Muslera…

        7

        Sezon başından beri formda olan Uruguaylı file bekçisinin Başakşehir önünde forma giyememesi durumunda sıkıntı yaşayabileceklerini düşünen deneyimli teknik adamın, gözü kucağı Muslera’dan gelecek olumlu haberde…

        8

        Ancak belinde ağrı hisseden Muslera’nın oynayıp oynayamayacağı kesin olarak belli olmasa da büyük ihtimalle ilk 11’deki yerini alması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ