Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer haberleri: Öncelik Raphael Guerreiro! İşte Cimbom'un sol bek listesi! - Galatasaray Haberleri
        1

        Şampiyonluğa 3 puan uzakta bulunan Galatasaray'da Florya saha içine odaklanırken idari kanat ise transfer operasyonu yürütüyor. Uzun süredir Okan Buruk'un raporları doğrultusunda çalışmalar yapan Galatasaray'ın sol bek için listesi de şekilleniyor.

        2

        Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde önce gruplara kalmak sonra da ses getirecek bir kadro kurmayı amaçlayan Galatasaray, birçok mevkide kalite yükseltmeyi hedefliyor.

        3

        Sacha Boey ve Victor Nelsson'a gelen teklifler sonrasında bu bölgelere de takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılıların öncelik verdiği bölgelerden biri sol bek...

        4

        Adekugbe ile yola devam etmeyecek olan Galatasaray'ın hedefindeki sol bekler de netleşmeye başladı. Cimbom savunmanın soluna Raphael Guerreiro'yu istiyor.

        5

        Yıllardır top koşturduğu Borussia Dortmund'la olan sözleşmesi sona eren ve takımdan gözyaşlarıyla ayrılan Portekizli oyuncu için resmi temaslar da kurulmuş durumda.

        6

        CİMBOM BU TRANSFERDE YALNIZ DEĞİL

        Galatasaray, Raphael Guerreiro ile sol kanadını birkaç yıl garantiye almak isterken sarı-kırmızılılar bu transferde yalnız değil.

        7

        Atletico Madrid ve Premier Lig'den Newcastle United da Raphael Guerreiro için harekete geçmiş durumda. Ancak iddialara göre iki kulüp de 29 yaşındaki futbolcu ile uzun süreli sözleşme yapmaya sıcak bakmıyor.

        8

        MAAŞ BEKLENTİSİ GALATASARAY'IN İŞİNİ ZORLAŞTIRIYOR

        Alman basınında çıkan haberlere göreyse Raphael Guerreiro'nun yıllık ücret beklentisi, sarı-kırmızılıların işini zorlaştırıyor.

        9

        Borussia Dortmund'tan yılda 3,5 milyon Euro kazanan Portekizli futbolcu, son sözleşmelerinden birini yapacağı için yüksek bir gelir beklentisine sahip.

        10

        Sarı-siyahlılarda zaman zaman sol bekte zaman zaman sol içte oynayan Guerreiro transferi için Galatasaray'ın Avrupa'daki rakipleriyle rekabet etmesinin zor olduğu belirtiliyor.

        11

        ALTERNATİFLER MERLIN VE ANGELINO!

        Galatasaray'ın Raphael Guerreiro transferinde sonuç alamaması durumundaki alternatifleri ise Quentin Merlin...

        12

        Sarı-kırmızılılar, Ligue 1'de küme düşme potasında bulunan Nantes'ın durumunu yakından takip ediyor.