Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! Galatasaray'ın golcüsü Norveç'ten! Muriç ve Banega'da son durum (GS) - Futbol Haberleri
        1

        Transferdeki sessizliğini Ryan Babel, Adem Büyük, Valentine Ozornwafor, Jimmy Durmaz ve Şener Özbayraklı'yla bozan Galatasaray, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor!

        2

        Şu ana kadar 5 transfere sadece 300 bin Euro bonservis ödemesi yapan sarı-kırmızılılar, oyuncu satışının ardından bonservis ödemesi yaptığı transferleri de açıklayacak!

        3

        Sarı-kırmızılılar Mbaye Diagne'den gelecek parayı beklerken Christian Luyindama'nın bonservisinin alındığını da resmen açıklayacak.

        4

        SABBİ İDDİASI

        Galatasaray'ın Norveç ekiplerinden Hobro'da forma giyen Emmanuel Sabbi'yle ilgilendiği öne sürüldü! İtalya'da doğan, Gana ve ABD vatandaşlıkları bulunan 21 yaşındaki futbolcunun menajeri, transfere dair açıklamalar da yaptı.

        5

        Norveç basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Emmanuel Sabbi'yle ciddi şekilde ilgileniyor ancak henüz genç oyuncunun kulübüyle bir transfer görüşmesi gerçekleştirmedi.

        6

        Oyuncunun menajeri Thomas Jorgensen, Norveç basınına yaptığı açıklamada futbolcusuna Portekiz, Avusturya, Yunanistan, Türkiye, Macaristan, İsveç ve İsrail'den teklifler olduğunu duyurdu.

        7

        Hücum hattındaki her bölgede forma giyebilen 21 yaşındaki futbolcu geçen sezon Norveç Süper Ligi'nde 32 maça çıkarken 5 gol attı, 2 golün de hazırlayıcısı oldu.

        8

        İNGİLTERE'DEN KÖTÜ HABER!

        Galatasaray'a İngiltere'den kötü haber geldi! Geçen sezon Nice'den Fulham'a 30 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Jean-Michael Seri için yapılan teklif reddedildi!

        9

        İngiliz basınının haberine göre Fulham, Galatasaray, Inter ve Napoli'den gelen tüm teklifleri reddetti. Teklifin kabul edilmemesinin gerekçesi olarak ise 'Kiralık değil, bonservisiyle satmak istiyoruz.' açıklaması yapıldı.

        10

        OKAKA BOMBASI!

        Çizme’nin ünlü spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, Sarı-Kırmızılılar’ın Udinese’de geçen sezon kiralık olarak forma giyen Nijerya asıllı Stefano Okaka’yı renklerine bağlamak için harekete geçtiğini yazdı.

        11

        Haberde Udinese’nin Nestorovski’yi alması sonrası Watford’a dönen 29 yaşındaki İtalyan golcünün maliyetinin Cim-Bom’u zorlamayacağı kaydedildi. İngiliz ekibinin Okaka’yı 1-1,5 milyon euroya Aslan’a kiralayabileceği belirtildi.

        12

        BANEGA ANLAŞTI, SEVİLLA DİRENİYOR

        Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim’in kadroda görmek istediği Banega ile her konuda anlaşmaya varırken, Sevilla transfere izin vermemekte diretiyor.

        13

        Tangocu’nun menajeri Hirsig’in “Banega, Galatasaray ile anlaştı. Kulüpler arasındaki görüşmeyi bilmiyorum” derken, İspanyol ekibinin sportif direktörü Monchi, “Banega’nın transferi söz konusu değil. Biz kimseyle transfer görüşmesi yapmadık; çünkü kendisi satış listesinde değil” açıklaması yaptı.

        14

        Arjantinli yıldızın avukatı yarın Sevilla ile görüşüp fesih işlemini gerçekleştirmeye çalışacak.

        15

        MURİÇ'TE SON DURUM

        Galatasaray, 3 milyon 750 bin euro artı satıştan yüzde 15 pay önerdi. Vedat’tan da “Size gelirim” sözü aldı. Fenerbahçe ise Rizespor üzerinden işi bitirmeye çalışıyor.

        16

        NZONZİ 'LYON' DEDİ

        Ndiaye ile yolların ayrılmasının ardından takıma iyi bir ön libero takviyesi yapmak isteyen Galatasaray Nzonzi’ye talip olmuştu.

        17

        Geçen yıl Sevilla’dan 31 milyon Euro karşılığında Roma’ya transfer olan Fransız orta sahanın sarı kırmızılı kulübün teklifini reddettiği belirtilirken 30 yaşındaki milli futbolcunun Lyon’a gitmek istediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ