Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray - Fenerbahçe maçında iki kırmızı 14 sarı kart çıktı! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Lig'de 13. haftada derbide NEF Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Yüksek tempoda oynanan mücadelede zaman zaman gerginlikler de yaşandı. Halil Umut Meler, ilk 45 dakikada 6'sı futbolcu olmak üzere 8 kişiye sarı kart gösterdi.

        24. dakikada Fenerbahçe'den Marcel Tisserand, 25'te ise Galatasaray'dan Berkan Kutlu sarı kart gördü. 34. dakikada iki takım futbolcuları birbirine girerken hakem Halil Umut Meler de iki takımdan ikişer futbolcuyu sarı kartla cezalandırdı. Galatasaray'dan Fernando Muslera ve Marcao sarı kart görürken Fenerbahçe'den ise Mert Hakan Yandaş ve Berke Özer kart gören isimler oldu.

        İlk yarının sonlarına doğru Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim sarı kart görürken ilk 45 dakikanın sonrasında ise bu kez Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira sarı kartla cezalandırıldı.

        REKLAM

        KARTLAR İKİNCİ YARIDA DA DEVAM ETTİ

        Galatasaray'da 66. dakikada Victor Nelsson 66. dakikada sarı kart görürken 82'de bu kez kırmızı kart çıktı! 24. dakikadan sarısı bulunan Tisserand takımını 10 kişi bıraktı!

        Dakikalar 90+4'ü gösterdiğinde bu kez Fatih Terim kırmızı kart görürken İrfan Can Kahveci, Ömer Bayram ve Attila Szalai ise sarı kartla cezalandırıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ