Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Son dakika: Galatasaray, Lazio karşısında liderlik arıyor! - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu 6. ve son hafta maçında bu akşam deplasmanda İtalya'nın Lazio ekibiyle karşılaşacak. Roma Olimpiyat Stadı'nda TSİ 23.00'te başlayacak maçı İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande yönetecek. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

        2

        Grubunda çıktığı 5 maçta üç galibiyet ve iki beraberlik alan sarı-kırmızılı takım, 11 puanla namağlup lider durumda bulunuyor. İtalyan ekibi ise iki galibiyet, iki beraberlik ve bir yenilgi sonucunda elde ettiği 8 puanla ikinci sırada yer alıyor. İki takım arasında İstanbul'da oynanan ilk maçı Galatasaray, 1-0 kazanmıştı.

        3

        LİDERLİK İÇİN BERABERLİK YETİYOR!

        Galatasaray, rakibi karşısında bu akşam puan alması durumunda grubu birinci bitirecek ve doğrudan son 16 turuna yükselecek. Sarı-kırmızılı takım, rakibine yenilmesi halinde ise grubu ikinci sırada tamamlayacak.

        4

        LİDER OLURSA NE OLACAK?

        Statü gereği gruptan ilk sırada çıkacak takım, şubat ayında maç yapmayacak ve doğrudan son 16 turuna adını yazdıracak.

        5

        İkinci olan takım ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. bitiren bir ekiple son 16 turuna kalmak için play-offta mücadele edecek.

        6

        CICALDAU FORMA GİYEMEYECEK

        Galatasaray'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Alexandru Cicaldau, Lazio maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Sasha Boey de maçın kadrosunda yer almıyor.

        7

        UEFA'ya bildirilen kadroda yer almayan Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Gustavo Assunçao ve Fatih Öztürk de Lazio maçında görev yapamayacak.

        8

        ÖĞRENCİLERİNDEN TERİM'E LİDERLİK SÖZÜ!

        Hocalarının yaşadığı sağlık problemine üzülen futbolcular ise zorlu mücadeleye hem fiziksel hem de mental olarak hazırlandı. Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre İmparator’un dün idman sonrası kendileriyle yaptığı konuşmada oldukça inançlı görünen Sarı-Kırmızılı futbolcuların, teknik direktör Fatih Terim’e liderlik sözü verdikleri ifade edildi.

        9

        MUHTEMEL 11

        MUSLERA

        19

        DIAGNE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ