Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Neftçi Bakü maçı saat kaçta hangi kanalda? GS Neftçi Bakü maçı ne zaman? GS maçı şifreli mi? (Avrupa Ligi) - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda bu akşam deplasmanda Azerbaycan'ın Neftçi takımı ile karşılaşacak. Başkent Bakü'deki Bakü Olimpiyat Stadı'nda yapılacak müsabaka, TSİ 19.00'da başlayacak.

        2

        Mücadeleyi İskoçya Futbol Federasyonundan hakem Kevin Clancy yönetecek. Clancy'nin yardımcılıklarını David McGeachie ve Graeme Stewart yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Euan Anderson olacak. Karşılaşma D Smart platformundaki Spor Smart kanalından yayımlanacak.

        3

        KAZANAN TARAF TUR ATLAYACAK

        Neftçi-Galatasaray maçını kazanan takım, adını 3. eleme tura yazdıracak. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle UEFA'nın aldığı karar gereği bu sezon eleme turları tek maç üzerinden oynanıyor. Rövanş karşılaşması olmayacağı için müsabakayı kazanan ekip, 3. eleme turuna yükselecek.

        4

        Karşılaşma, koronavirüs salgını önlemleri kapsamında seyircisiz oynanacak. Turu geçen takım, 3. eleme turunda, Makedonya'nın Renova ile Hırvatistan'ın Hajduk Split ekipleri arasındaki eşleşmenin galibiyle karşı karşıya gelecek.

        5

        "HATAYA YER YOK"

        Gaziantep maçında sergilediği futbolla Süper Lig'e fırtına gibi başlayan Galatasaray, hızını kesmeden Avrupa'ya da giriş yapmanın hesaplarını yapıyor. UEFA Avrupa Ligi 2. Turu'nda Azerbaycan'ın Neftçi Bakü takımına konuk olacak olan Cimbom, tek maç eleme usulüyle karşılaşacağı rakibine geçit vermek istemiyor.

        6

        3 kulvarda birden başarılı olmaları için oyuncularını sezona hazırlayan teknik direktör Fatih Terim, kayıt üzerinde zayıf görünse de rakipleri karşısında çok dikkatli olmaları yönünde oyuncularını uyardı.

        7

        Telafisi olmayacak bir maça çıkacaklarını kaydeden İmparator'un, "Ligde gösterdiğimiz performansla taraftarımızı sevindirdik. Aynı başarıyı Avrupa yolunda da gerçekleştirelim. Sezonun henüz başında 3-4 günde bir maç oynamaya başladık. Bu tempoyu kaldırabilecek güçteyiz. UEFA Avrupa Ligi'ne bu seviyede veda etmek size yakışmaz. Bu yüzden hataya yer yok" sözleriyle öğrencilerine seslendiği kaydedildi.

        8

        Galatasaray'ın Neftçi Bakü karşısında sahaya çıkması beklenen 11'i şöyle:

        Fatih Öztürk

        9

        Omar Elabdellaoui