Ünlülerden bayrak tepkisi
Lice'de "Türk Bayrağı"nın indirilmesine ünlü isimler sosyal medya üzerinden tepki gösterdi
Yüzü kapalı bir kişinin Diyarbakır'da 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'nın duvardan atlayarak kışla içindeki 'Türk Bayrağı'nı indirilmesi tüm yurtta büyük tepki çekti. - - Ünlü isimler de bu duruma duyarsız kalmadı ve sosyal medyadan tepkilerini gösterdiler.
ESRA EROL - Bayrak, bir ulusun onurudur. Ne olursa olsun yerlere serilemez, çiğnenemez ve indirilemez!!!!
HADİSE - "Bayrak, bir ulusun onurudur. Ne olursa olsun yerlere serilemez ve çiğnenemez." Mustafa Kemal Atatürk
MEHMET OKUR - Bayrak,bir ulusun onurudur..Ne olursa olsun yerlere serilemez ve çiğnenemez
SAFİYE SOYMAN/FAİK ÖZTÜRK - Ünlü çift de yaşanan olay karşısında tepkisiz kalmadı. Giydikleri ay yıldızlı kıyafetlerle ilginç bir protesto yolu izlediler.
FULDEN URAS - Varsın olsun dökülen kanlarımızın hepsi helal... Bizler yaşadıkça dalgalanacak anlı şanlı bayrağımız... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
FAHRİYE EVCEN - Bayrak bir milletin şerefidir. Onur timsalidir. Bayrağa yapılan saygısızlık o millete yapılmış sayılır. - M.K.Atatürk
REKLAM advertisement1