Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gönül Yazar, Rüzgar Mağden'den ayrıldı!İşte nedeni... - Magazin haberleri
        1

        Usta sanatçı Gönül Yazar, bir süredir yönetmen Rüzgar Mağden ile aşk yaşıyordu.

        Bu birliktelik yaşanırken Rüzgar Mağden ile ilgili yapılan açıklamalar magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

        2

        Gönül Yazar’ın sevgilisi Rüzgar Mağden’in göründüğü gibi olmadığını belirten bir kadın, şunları söyledi:

        İki sene önce Rüzgar Mağden arkadaşım Doğa’nın hayatına girdi, ona cinsel içerikli mesajlar gönderip yakınlık kurmaya çalıştı. Arkadaşımın sevgilisiyle arasını açtı, onu defalarca İstanbul’a davet etti.

        3

        Arkadaşım ona güvenip gitmedi, kendisi hasta ruhlu birisidir. Rüzgar Mağden’in gerçek yüzünü ona en yakın insanlar bile çözemedi. Ben Gönül Yazar’a söyledim yaptıklarını, o da bana ‘erkektir yapar’ yanıtını verdi.

        4

        Rüzgar Mağden ise iddialara şu sözlerle yanıt verdi:

        Çok önceden internette bir fotoğraf gördüm ve o kişiden hoşlandım. Bu insanla sadece internet üzerinden konuştum. Videolu mesajlar göndermiş olabilirim ama hiç buluşmadım.

        Sonradan öğrendim ki o fotoğrafından hoşlandığım kadın yabancı bir modelmiş, konuştuğum kişi beni kandırmış. Gerçeği öğrenince de konuşmamızı bitirdim. Olay bundan ibaret. İyi giden bir ilişkim olduğu için bana iftira atıyorlar.

        5

        2. Sayfa'nın haberine göre; Gönül Yazar, bu açıklamalardan sonra Rüzgar Mağden'den ayrılma kararı aldı. Yazar, "Sinek küçük mide bulandırır. Ben hep arkasında durdum. Geçmiş, gitmiş sanal da olsa o cinsel lafları nasıl edebildi? Bütün güzel hislerim uçtu gitti" dedi.

        Sanatçı, "Öğrendiklerimden sonra gözlerine bile bakamıyorum" diyerek, Rüzgar Mağden ile yollarını ayırdığını açıkladı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ