Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Groupe PSA Türkiye'de üst düzey atama - Otomobil Haberleri

        Groupe PSA Türkiye’de, yeni yıl itibariyle devreye girecek yeni bir pozisyonun ataması gerçekleştirildi. 1 Ocak 2021 tarihi itibari ile emeklilik nedeniyle görevinden ayrılan Groupe PSA Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Genel Müdürü Michel Furth, koltuğunu Peugeot Türkiye Satış Direktörü Mehmet Akın’a devretti.

        Mehmet Akın'ın, 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle Groupe PSA Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Genel Müdürü olarak görevine devam edeceği öğrenildi.

        1 Aralık 2014 tarihinden bu yana Groupe PSA Türkiye bünyesinde çalışan Akın, Ağustos 2020'ye kadar Peugeot Türkiye Pazarlama Direktörlüğü görevini, Ağustos 2020 tarihinden bu yana ise Peugeot Türkiye Satış Direktörü görevini yürütüyordu.

        Groupe PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille, "Yaklaşık 25 yıldır otomotiv sektörünün önemli kademelerinde ve farklı birimlerinde yöneticilik yapmış olan Mehmet Akın, satış ve pazarlama alanlarında elde ettiği deneyimiyle Peugeot, Citroën, Opel, DS, Eurorepar Car Service (ERCS) ve Distrigo markalarının satış sonrası hizmet noktasını ve tüm satış sonrası hizmetlerini yöneten Satış Sonrası Hizmetler ekibinden sorumlu olarak bana bağlı görevine devam edecek. Her zaman koşulsuz müşteri memnuniyetini esas alan Groupe PSA Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Birimi ile hedefimiz Mehmet Akın’ın liderliğinde Türkiye’de en iyi hizmeti sunan grup olmak" dedi.

        REKLAM

        AKIN'IN YERİNE REYHANOĞLU GETİRİLDİ

        Mehmet Akın'dan boşalan Peugeot Türkiye Satış Direktörlüğü görevine ise, Groupe PSA Türkiye B2B Satış Direktörlüğü görevini yürüten Gülin Reyhanoğlu'nun atandığı bildirildi.

        2004 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Gülin Reyhanoğlu, otomotivde 2006-2010 yılları arasında Otokoç, 2010-2015 yılları arasında TEB ARVAL, 2016-2017 yıllarında ALD Otomotiv’de Satış Müdürü olarak görev yaptı. Reyhanoğlu, 2017’de Groupe PSA Türkiye bünyesine katıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ