Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülben Ergen: Ben de sinir oluyorum ama korkmuyorlar - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Gülben Ergen'in Mustafa Erdoğan ile evliliğinden dünyaya gelen ikizleri Ares ve Güney, 2009 yılında doğmuştu. İkili, 2012 yılında evliliklerini sonlandırmıştı.

        2

        Atlas, Ares ve Güney adından üç erkek çocuğu olan Ergen, çocuklarıyla birlikte pozlarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

        3

        "GÖZÜ KARA AŞIĞIM ONLARA"

        Oğullarıyla birlikte aynı pijamayı giyen Ergen, şu paylaşımı yaptı:

        4

        Bugün okul çıkışından beri neredeyse hiç durmadan konuştuk. Yapacaklarımızı, yapamadıklarımızı, görmek istediğimiz, almak istediğimiz her şeyi ve üzerimize düşen sorumlulukları... Ya olağanüstü anlaşıyoruz, ya ben kör kütük, hatta zil zurna, hatta gözü kara aşığım onlara ama çaktırmıyorum. "Kendimce" anne-oğul ilişkilerimiz sağlıklı, dürüst, saygılı ve değerli temeller üzerine kurulu. "Hayır"larımız da var, ortak kararlarımız da... Bizi birbirimize veren muhteşem adalete sonsuz teşekkürler, minnetler ve dahası olsun.

        5

        "BEN DE SİNİR OLUYORUM AMA KORKMUYORLAR"

        Ergen'in oğullarıyla birlikte güzel vakit geçirdiği anları paylaşmasının üzerine bir takipçisi odadaki palyanço figürüne dikkat çekti. "O arkadaki palyaço çok ürkütücü, çocuklar korkmuyor mu?" diyen takipçisine Ergen, "Ben de sinir oluyorum ama korkmuyorlar" yanıtını verdi.

        6

        "ESKİ EŞİM İLE AKRABA GİBİYİZ"

        Ergen, 8 yıl evli kaldığı ve boşanmalarının ardından çocukları için sık sık bir araya geldiği Mustafa Erdoğan için geçtiğimiz günlerde, "Mustafa ile yakın akraba gibiyiz. Özel günlerde bir aradayız. Anne-babanın ayrılığı o zaman can acıtmıyor" şeklinde konuşmuştu.