Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülşen yine iddialı! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz akşam dikkat çeken sahne kıyafetlerinin arasına bir yenisini daha ekledi. Dinleyicileriyle buluşan sanatçı, transparan bir elbise giymeyi tercih etti.

        2

        Cahide Alaçatı'da kıyafetinin içine siyah bir bikini altı giyen Gülşen, göğüs uçlarını da banta kapattı.

        3

        SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

        46 yaşındaki şarkıcının sahne kıyafeti, sosyal medyayı ikiye böldü. Gülşen'in tarzını beğenenler kadar eleştirenler de vardı.

        4

        Bir kısım Gülşen'in sahnede çok güzel göründüğünü söylerken bir kısım da bu kadarının abartılı olduğunu ve Gülşen'e hiç yakışmadığını söyledi.

        5

        "BU BENİM DÜNYAM"

        Öte yandan Gülşen, geçtiğimiz haftalarda basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Son dönemde sahnede giymeyi tercih ettiği kıyafetleriyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı, "Bu benim dünyam, bu benim stilim." diyerek, konuyla ilgili soruları geçiştirmişti.

        6

        "İLHAM OLMAK ÇOK GÜZEL BİR ŞEY"

        Gülşen, gazetecilerin "Sizin sahne kostümlerinizden sonra diğer sanatçıların da kıyafetleri konuşulmaya başladı. Siz öncü olduğunuzu düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, "Herkes kendi neyin içinde olmak istiyorsa ne yapmak istiyorsa yapması gerekiyor. İlham olmak çok güzel bir şey benim için." yanıtını vermişti.

        7

        "DURUŞUM ÇOK NET!"

        Ünlü isim, ardından sahne kıyafetleriyle ilgili son olarak "Dışarıdan hiçbir soru işareti mahal verecek hiç bir durumum yok. Duruşum çok net! Söylemek istediğim her şeyi dışa vurumla yansıtıyorum. Her alanda çok net bir duruşum olduğumu düşünüyorum." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ