Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (3 Mayıs 2019 Cuma)
        1

        Ay Koç’ta ilerlerken Merkür Jüpiter görünümünü tetikliyor. İyimserlik ve coşku artıyor. Bilgiden en üst seviyede istifade etmek için koşullar elverişli. Anlaşmalardan sonuç alınabilir. Diplomatik tutumlarda artış ticari faaliyetlerde gelişmeler olası. Bir süredir beklediğimiz haberleri alabiliriz, ertelenmiş işlerde çözüm gelişebilir. Gün içinde ayın Plüton ile yaptığı görünüm değişim motivasyonunu tetikliyor. Bugün tutkuyla sarıldığımız işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabiliriz. Gün boyu kendi kendine yeten çalışkan vasıflarımızla, gergin, öfkeli güdülerimiz çatışma halinde olacaktır. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Kırmızı

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu orijinal işler, projeler gelişebilir. Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün becerilerinizi öne çıkaran tutkuyla sarıldığımız işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz. Bir süredir kaynak yenileme ihtiyacındaysanız bugün büyük riskler almadan ilerleyip, fırsat yaratabilirsiniz.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde acil işler sizi yorabilir. Kimliğinizi açığa çıkaran, yaratımlar, değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün yatırımlar, iş ve düzen konuları, tutkuyla sarıldığımız işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün önemli işler, başlangıçlar olası. Güncelliğini sizin için yitirmiş konularda yenilenmeler var. Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Tutkuyla sarıldığınız işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu statü ve kariyer alanı aktif. Ani, beklenmedik olaylar gelişirse iyi yönetmek önemli. Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün tutkuyla sarıldığımız işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde hızlı gelişen olayları yönetmek önemli. Önemli işlerden verim alabilirsiniz. Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün tutkuyla sarıldığınız iş veya projeden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün tutkuyla sarıldığınız yaratıcılığını artıran işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz. Olaylar hızlı ilerliyor, sürecin takipçisi olun.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Anlaşmalar sözleşmeler ilişkiler alanında değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün tutkuyla sarıldığınız sizin için önemi fazla olan işlerden, yatırımlardan sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz. Gerginlik yaratan konulara dahil olup dengenizi bozmayın.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün uzun süredir yatırım yaptığınız tutkuyla sarıldığınız projelerden, ticari faaliyetlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz. İş ve sağlık konularında ani olaylar gelişebilir.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde talihiniz ve yaratıcılığınız yüksek. Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün tutkuyla sarıldığınız geçmişten gelen işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz. Kişisel gelişim imkanları olabilir.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde merak uyandıran işler söz konusu. Risk alıp ilerleme arzunuz var. Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün tutkuyla sarıldığınız kimliğinizin bir parçası haline gelmiş olan işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün önemli imkanlar var. Bir süredir iç dünyanızdaki değişimlere paralel olarak hedeflerinizde ve yakın çevrenizde yapmak istediğiniz değişimler için koşullar uygun. Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün tutkuyla sarıldığınız işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde finansal gelişmeler ve üretim imkanları olası. Önemli haberler alabilirsiniz. Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün kendinizi yenilemek adına tutkuyla sarıldığınız işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ