Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hakan Yelbiz hayatını kaybetti! Müzisyen Hakan Yelbiz kimdir, nereliydi ve kaç yaşındaydı?
        1

        Müzisyen Hakan Yelbiz'in hayatını kaybetmesi; müzik dünyasına bomba gibi düştü. Yelbiz, Muğla'nın Milas ilçesinde araba kullanırken, aracın hakimiyetini kaybedince şarampole yuvarlandı. Saat 13.00 sularında meydana gelen kaza sonrasında müzisyen Yelbiz hayatını kaybederken araçta bulunan diğer kişi olan Sabine Ayper Yelbiz ise yaralandı. Peki, Hakan Yelbiz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, kaza nasıl oldu? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

        2

        HAKAN YELBİZ KİMDİR?

        Bas gitarist olan Hakan Yelbiz aynı zamanda aranjör ve prodüktör olarak da çalışıyordu. Mustafa İpekçioğlı ile kurduğu orkestranın yanı sıra Hakan Altun baştan olmak üzere birçok ünlü ismin albümünde imzası bulunuyor.

        47 yaşında olan müzisyen için Mustafa İpekçioğlu "Ben ona müziğimin kalbi diyorum" ifadelerini kullanıyordu.

        3

        KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?

        Saat 13.00 sıralarında meydana gelen kazada İzmir istikametine doğru yolculuk yapan Yelbiz direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Metrelerce savrulan otomobil dere yatağında ağaca çarparak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

        4

        Araçta sıkışan Yelbiz ve yolcu konumundaki Sabine Ayper Yelbiz itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde müzisyen Yelbiz'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

        5

        Yaralı Sabine Ayper Yelbiz ise müdahalenin ardından Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        Haberi Hazırlayan: Başak Kanık

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ