Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Erçel ile Kerem Bürsin ayrıldı mı?
        1

        Oyuncu Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in geçtiğimiz yıl nisan ayında aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Birliktelikleri Maldivler'de belgelenen ikili hakkında bir iddia ortaya atıldı.

        2

        2020-2021 yılları arasında ekrana gelen 'Sen Çal Kapımı' adlı dizide başlayan arkadaşlıkları daha sonra aşka dönüşen Erçel ve Bürsin'in ayrıldığı ileri sürüldü.

        3

        O FOTOĞRAFI KALDIRDI

        Birbirlerini sosyal medyada takip etmeye devam eden ikiliden Hande Erçel'in, Kerem Bürsin ile olan bu fotoğraflarını kaldırması "Büyük aşkı bitti!" şeklinde yorumlanmasına neden oldu.

        4

        "BAYILIYORUM BENİ HEP DIŞLAMANIZA!"

        Öte yandan Hande Erçel, 18 Ocak'ta 30. yaşına basan ablası Gamze Erçel'in doğum gününü, eniştesi Caner Yıldırım ve yeğeni Aylin Mavi ile birlikte Sapanca'da kutlamıştı. Yıldırım, kutlamadan fotoğrafları sosyal medyadan paylaşarak, Erçel'in kalbine Kerem Bürsin'i etiketlemişti. Bürsin de paylaşıma "Bayılıyorum size ve beni hep dışlamanıza!" şeklinde esprili bir not düşmüştü.

        5

        "AYRILIK KESİNLİKLE YOK!' DEMİŞTİ"

        Erçel, daha önce sevgilisi ile ayrıldıkları yönündeki haberlerle ilgili konuşmuştu. Oyuncu, "Öyle bir şey kesinlikle yok." diyerek, haklarında çıkan söylentileri yalanlamıştı.

        6

        "ÇOCUK" SORULARINA YANIT!

        Hande Erçel, Bürsin'in, "Bazen çocuk yapma fikri geliyor aklıma ama önemli olan sorumluluk. Şimdilik bu sorumluluk sadece fikir olarak kafamda..." açıklamasını soran muhabirlere, "Her şeyin zamanı var. Eğer olursa, neden olmasın?" yanıtını vermişti.

        7

        "EVLİLİK TEKLİFİ BEKLEMİYORUM"

        Ünlü oyuncu, "Evlilik teklifi bekliyor musunuz?" sorularını ise, "Yok, hiç öyle bir şey beklemiyorum. Kerem de zaten cevabını verdi. Her şeyin bir zamanı var. O gün gelirse neden olmasın?" şeklinde yanıtlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ