Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İlk imza geliyor! - Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri (4 Haziran) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Önümüzdeki sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Fenerbahçe'nin transfer gündemi hareketli...

        2

        BBC: HASAN ALİ'YE WEST HAM TALİP

        BBC muhabiri Simon Stone, İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United'ın Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım'ı transfer etmek istediğini iddia etti.

        3

        BBC'de yer alan haberde, West Ham United'ın Hasan Ali Kaldırım'ın menajeri ile görüştüğünü ve Hasan Ali Kaldırım'ın da West Ham United formasını giymek istediği belirtildi.

        7

        30 yaşındaki futbolcuya en ciddi teklifi Fenerbahçe yaptı. Kanarya, Benfica ile olan ufak pürüzleri giderdikten sorna Sırp oyuncu imzayı atacak.

        8

        KRUSE BEKLETİYOR

        Fenerbahçe'nin transfer dönemindeki en büyük hedeflerinden biri olan Max Kruse'yle ilgili son durumu Alman basını duyurdu.

        9

        Bild, 31 yaşındaki oyuncunun dünyanın en iyi takımlarından birine transfer olmayı istediği için beklediğini ve Fenerbahçe'yi son tercih olarak gördüğünü yazdı.

        10

        Şu ana kadar İtalya'dan Roma'nın da dahil olduğu takımlardan teklif alan, Almanya'da ise Frankfurt ve Gladbach'ın ilgilendiğini belirttiği tecrübeli oyuncunun, kariyerinin son sözleşmesini imzalayacağı ve bu nedenle ince eleyip, sık dokuduğu kaydedildi.

        11

        Öte yandan Fenerbahçe'nin 2+1 yıllık sözleşme önerisinin dikkat çekici olduğu ancak Kruse'nin yıllık 6 milyon euro talep ettiği vurgulandı.

        12

        SKRTEL'DEN AÇIKLAMA

        Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Martin Skrtel, geleceği ile ilgili konuştu ve birkaç teklif aldığını, sarı-lacivertli kulüple yaptığı görüşmeden sonuç çıkmadığını söyledi.

        13

        Fenerbahçe ile sözleşme uzatmak için de görüştüğünü söyleyen Slovak oyuncu şöyle devam etti:

        14

        "Takım isimleri vermeyeceğim ama şu anda geleceğim menajerimin elinde. Bazı teklifler var ve kısa sürede aileme ve bana uygun bir şeyler bulacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe ile görüştüm ancak net bir sonuca varamadık. Her seçenek masada, ne olacağını göreceğiz" dedi.

        15

        ZAJC İÇİN FİYAT BELİRLENDİ

        Türkiye'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin devre arasında 6,5 milyon euroya transfer ettiği Miha Zajc'ın talipleri artıyor.

        19

        2016'dan bu yaana oynadığı sarı-lacivertli takımdan ayrıldıktan sonra yeni kulüp arayışlarına başlayan Neustadter'e en ciddi teklifin Dinamo Moskova'dan geldiği kaydedildi.

        20

        Rus Ligi'nde beklentilerinin altında bir sezon geçiren ve son dönemde ligde kalmayı garantileyen Dinamo Moskova'da teknik direktörü Dmitri Khokhlov'un Neustadter'i özel olarak istediği belirtildi.

        21

        ABRAHAM İDDİASI

        En az iki forvet transfer etmeyi planlayan Fenerbahçe araştırmalarına devam ediyor.

        22

        Star'ın haberine göre; Sarı-Lacivertliler, rotasını bonservisi Chelsea'de olan, geçen sezon kiralık olarak Aston Villa'da forma giyen Tammy Abraham'a çevirdi.

        23

        21 yaşındaki Nijerya asıllı İngiliz santrfor Abraham kanatlarda da oynayabiliyor. Boyunun 1.90 m. olması nedeniyle üstün hava hakimiyetine sahip olan bu golcü geçen sezon Aston Villa formasıyla Championship'te 37 maçta 25 gol atıp 3 de asist yaptı.

        24

        Fenerbahçe, Victor Moses transferi nedeniyle yakın ilişki içinde olduğu Chelsea'ye, Tammy Abraham'ı kiralamak istediği iletti. Görüşmelerin sürdüğü, bu oyuncu için son kararı Sarri'nin yerine gelecek gelecek teknik adamın vereceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ