Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji iPhone Xs Max Türkiye fiyatı: 10 bin TL'yi aşıyor! iPhone Xs Max ne kadar, kaç TL? - Teknoloji Haberleri

        Apple’ın bugün tanıttığı yeni iPhone modellerinin en üst versiyonu iPhone Xs Max oldu. 6.5 inçlik OLED ekranı ile Apple’ın en büyük akıllı telefonu olan iPhone Xs Max, A12 Bionic işlemci barındırıyor.

        iPhone XS Max’te de 64 GB, 256 GB ve 512 GB depolama kapasitesine sahip seçenekler sunuluyor.

        Apple’ın 2007 yılından şu ana kadar çıkardığı toplam 21 model arasında en büyük ekranlı iPhone olarak kayıtlara geçen iPhone Xs Max’te Gümüş, Siyah, Altın renk alternatifleri mevcut.

        REKLAM

        Şu ana kadar piyasaya çıkan tüm iPhone'lar içinde en pahalı model olma ünvanını da iPhone Xs Max kaptı. Apple'ın iPhone Xs Max'in başlanıç fiyatı 1099 dolar oldu. 14 Eylül'de ön siparişe açılacak olan yeni iPhone modelleri 21 Eylül'den itibaren piyasaya sunulmuş olacak.

        TÜRKİYE'DE 10 BİN TL'Yİ AŞACAK

        Türkiye'de ne zaman satışa sunulacapı henüz açıklanmamasına karşın, dolar kurunun bugünkü seviyesi ve vergiler ile perakende satış kanalındaki marjlar dikkate alındığında, yeni iPhone Türkiye'de de fiyat rekoru kıracak. Apple'ın birkaç saat önce Türkiye'deki iPhone 8 ve iPhone 7 modellerine yaptığı zam da dikkate alındığında iPhone Xs Max'in en düşük kapasiteli modelinin Türkiye'deki satış fiyatının 10 bin TL'yi aşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Üstelik bu fiyat 64 GB'lik iPhone Xs Max için sözkonusu.

        256 GB'lik iPhone Xs Max'in ilan edilen fiyatı 1249 dolar, 512 GB'lik iPhone Xs Max'in fiyatı ise 1449 dolar olacak. Mevzut kur ve vergi ile yerel perakende marjları hesaba katıldığında en yüksek depolama seçeneği sunan 512 GB'lik iPhone Xs Max'e Türkiye'de sahip olabilmek için 14 bin TL'lik bir bütçeyi gözden çıkarmak gerekecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ