Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İşte Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesindeki çok özel madde! - Futbol Haberleri
        1

        Manchester United'dan ayrılan Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a transferi, dünya basınında geniş yankı uyandırmaya devam ediyor.

        2

        Yaklaşık 200 milyon dolarlık yıllık kazancıyla dünyanın en fazla kazanan sporcusu olmaya hazırlanan Portekizli yıldızın sözleşmesinde özel bir madde olduğu ortaya çıktı.

        3

        İspanyol Marca gazetesinin haberine göre; 37 yaşındaki futbolcunun Al Nassr ile yaptığı kontratta Newcastle United detayı dikkat çekti.

        4

        Bu maddeye göre; Newcastle United'ın Şampiyonlar Ligi vizesi alması halinde Ronaldo, gelecek yıl İngiliz ekibine kiralık olarak transfer olabilecek.

        5

        SON KEZ DEVLER LİGİ!

        37 yaşındaki ünlü yıldızın, Dünya Kupası'nda yaşadığı hayal kırıklığı sonrası kariyerinin son döneminde son kez Şampiyonlar Ligi arenasında mücadele etmek istediği bu nedenle sözleşmesine bu özel maddeyi koydurduğu ifade edildi.

        6

        Premier Lig'de bu sezon başarılı bir grafik çizen Newcastle United, şu anda ligde Arsenal ve Manchester City'nin ardından 3. sırada yer alıyor.

        7

        NEWCASTLE VE AL-NASSR'IN SAHİBİ AYNI

        Newcastle United ve Al-Nassr'ın sahiplerinin aynı olması da bu transferin gerçekleşmesinde önemli rol oynayacak. İki kulüp de Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu tarafından yönetiliyor.

        8

        REAL MADRID'İ BEKLEMİŞ!

        Öte yandan Ronaldo hakkında Marca'da yer alan bir diğer iddia da çok konuşuldu. Habere göre; Portekizli yıldız Al-Nassr'a imza atmadan önce eski kulübü Real Madrid'i bekledi.

        9

        Ronaldo'nun yeniden Santiago Bernabeu'ya çıkmak için maaşından büyük fedakarlık yaptığı belirtilirken, Real Madrid yönetiminin ise bu öneriye sıcak bakmadığı kaydedildi.

        10

        37 yaşındaki Portekizli yıldız da Real Madrid'den gelen olumsuz cevap üzerine Al-Nassr'a imza attı.

        11

        Ronaldo, efsane olduğu Real Madrid formasıyla 438 maçta 450 gol atarken, 4 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ