Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ivan Bebek'ten yıllar sonra gelen Fenerbahçe itirafı! Braga maçıyla ilgili konuştu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin 2016 yılında UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Braga ile oynadığı karşılaşmayı yöneten ve kararlarıyla uzun süre hafızalarda kalan Hırvat hakem Ivan Bebek emekliye ayrıldı.

        2

        46 yaşındaki Ivan Bebek'in yaş haddinden emekliye ayrıldığı ve gelecek sezondan itibaren ülkesinde VAR Hakemi olarak görev alacağı belirtildi.

        3

        Hırvatistan basınından Index'e röportaj veren Ivan Bebek, 2016'daki Fenerbahçe - Braga eşleşmesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        4

        ''FENERBAHÇE - BRAGA MAÇINI SİLMEK İSTERDİM''

        Ivan Bebek, "Eğer imkanın olsaydı, kariyerinden en çok hangi maçı silmeyi isterdin?" sorusuna "Braga-Fenerbahçe maçı" yanıtını verdi.

        5

        ''KARİYERİMDE LEKE''

        2016'daki maç hakkında konuşan Ivan Bebek, "O maç kariyerimde büyük bir leke bıraktı. Keşke o zamanlar VAR olsaydı. Bugün birileri VAR'ın duyguları öldürdüğünü, VAR ile futbolun eskisi gibi olmadığını söylediğinde hemen o maçı hatırlıyorum ve kariyerimin daha sonra nasıl bir yön alacağını merak ediyorum. VAR beni çağıracak, ben de ne olduğuna bakacak ve kararı değiştirecektim." ifadelerini kullandı.

        6

        ÜLKESİNDE DE SALDIRIYA UĞRADI

        2019 yılında FIFA kokartlı hakem Ivan Bebek, ülkesinde saldırıya uğradı.