Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İyilik dizisi ne zaman yayınlanacak? İyilik dizisi uyarlama mı ve hangi ilde, nerede çekiliyor? İyilik dizisi oyuncuları ve konusu
        1

        FOX TV ekranlarının yeni dizisi İyilik için geri sayım başladı. Başrollerini Hatice Şendil, İsmail Demirci, Ekin Mert Daymaz'ın paylaştığı İyilik dizisi konusu ve oyucuları gündeme geldi. Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu ve yapımcılığını MEDYAPIM'ın üstlendiği İyilik dizisinin uyarlama olup olmadığı merak konusu oldu. İştei detaylar..

        2

        İYİLİK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

        FOX Tv'nin yeni dizisi İyilik 29 Nisan Cuma günü saat 20:00'de yayın hayatına başlıyor.

        3

        İYİLİK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

        “İyilik” dizisinde; Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla (Sera Kutlubey). Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin…

        4

        İYİLİK DİZİSİ OYUNCU KADROSU

        Hatice Şendil

        İsmail Demirci

        Sera Kutlubey

        Perihan Savaş

        5

        İYİLİK DİZİSİ UYARLAMA MI?

        Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, İyilik dizisi Güney Kore yapımı “The Queen’s House”tan uyarlanmıştır.

        6

        İYİLİK NEREDE, HANGİ İLDE ÇEKİLİYOR?

        Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş gibi sevilen isimlerin başrollerinde yer aldığı dizi ekran macerası için gün sayan İyilik dizisinin çekildiği yer hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Dizinin İstanbul'un Beşiktaş ve Galata gibi bölgelerinde çekildiği tahmin ediliyor.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ