Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kaş, Kemer, Korkuteli Seçim Sonuçları: 28 Mayıs 2023 Kaş, Kemer, Korkuteli Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Oy Oranları nasıl, kim önde?
        1

        14 Mayıs’ta yapılan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.52, Kemal Kılıçdaroğlu 44.88, ATA İttifakı adayı Sinan Oğan 5.17 ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce ise yüzde 0,43 oranında oy aldı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 50+1 salt çoğunluk sağlanamaması nedeyile seçimler ikinci tura kaldı. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri 28 Mayıs Pazar günü seçimleri yeniden yapıldı. Seçimler tamamlandı, yayın yasağı ise kaldırıldı.e Kaş, Kemer, Korkuteli Cumhurbaşkanı Seçim Sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Oy Oranları netlik kazanacak. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Kaş, Kemer, Korkuteli seçim sonuçları ve oy oranları, habertürk.com üzerinden görüntüleniyor.. İşte 2023 Kaş, Kemer, Korkuteli Cumhurbaşkanlığı Seçimi Sonuçları

        2

        KAŞ, KEMER, KORKUTELİ SEÇİM SONUÇLARI HABERTURK.COM'DA OLACAK

        Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için sandık başına giden seçmenler için ülke genelinde oy verme başlangıç ve bitiş saatleri 08.00 ile 17.00 arasında gerçekleşti.

        SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        YSK, saat 18.15 itibarı ile yayın yasağının kaldırıldığını açıkladı. 2023 Kaş, Kemer, Korkuteli Seçim Sonuçları ve Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları Haberturk.com Kaş, Kemer, Korkuteli Seçim Sonucu sayfasında.

        2023 KAŞ SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        2023 KEMER SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        2023 KORKUTELİ SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        TÜRKİYE GENELİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        KAŞ, KEMER, KORKUTELİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUCU VE ADAYLARIN OY ORANLARI

        Tüm ilçelerin olduğu gibi 28 Mayıs 2023 Kaş, Kemer, Korkuteli Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Haberturk.com'un Kaş, Kemer, Korkuteli Seçim Sonuçları ekranından canlı takip edebilirsiniz. Hemen aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Kaş, Kemer, Korkuteli Seçim Sonuçları sayfasını görüntüleyebilir ve Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun aldığı toplam oy sayısı ile oy oranını görüntüleyebilirsiniz.

        2023 KAŞ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        2023 KEMER CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        2023 KORKUTELİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Hacer Tonay

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ