Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kendall Jenner'ın başı İtalyan moda markasıyla belada: 15 milyon TL tazminat istiyorlar - Magazin haberleri
        1

        Podyumların aranan isimlerinden olan model Kendall Jenner'ın başı, iki yıl önce yaptığı bir sözleşme yüzünden belaya girdi. Liu Jo isimli İtalyan moda markası, anlaşma şartlarını ihlal ettiği gerekçesiyle Jenner'a 2 Ağustos'ta dava açtı.

        2

        Independent'in Reuters'tan aktardığı habere göre; şikayet dilekçesinin New York'a bağlı Manhattan'daki ABD Bölge Mahkemesi'ne sunulduğunu bildirdi.

        3

        Şirketin temsilcileri, 25 yaşındaki modele, iki fotoğraf çekimi için Temmuz 2019'da anlaşmaya varıldığını ve bunlardan 2020 İlkbahar/Yaz koleksiyonu için olan ilk çekimin gerçekleştirildiğini öne sürdü.

        4

        İKİNCİ FOTOĞRAF ÇEKİMİNE GİTMEDİ

        Yetkililer, sözleşme kapsamında Kendall Jenner'a 1,35 milyon dolar (yaklaşık 10 milyon TL) ödendiğini, ikinci fotoğraf çekiminin defalarca planlanmaya çalışıldığını ancak bir türlü yanıt alamadıklarını öne sürdü.

        5

        Şirketin temsilcileri şikayet dilekçesinde, ABD'li modele yapılan ödemelerin de iade edilmediğini de kaydetti. Şirket, en az 1,8 milyon dolar (yaklaşık 15 milyon TL) tazminat talep etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ