Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü rapçi Killa Hakan'ın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi - Magazin Haberleri
        1

        Almanya'da yaşayan ünlü rapçi Killa Hakan, koronavirüse yakalandı. Virüs böbreklerine ve akciğerlerine hasar verdi. Şarkıcının bağışıklık sistemi çöktü. Yaklaşık bir haftadır yoğun bakımda tedavi gören Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

        2

        "GELİŞME OLURSA SİZİ BİLGİLENDİRECEĞİZ"

        Killa Hakan'ın meslektaşı rapçi Massaka, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Herkese selam. Killa Hakan ile alaklı çok fazla mesaj alıyoruz eksik olmayın. Farkındayız merak ediyorsunuz. Ama şimdilik durum aynı. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan konsolosluk ve sağlık bakanlığına teşekkür ederiz. Herhangi bir gelişme olduğunda mutlaka sizi haberdar edeceğiz." dedi.

        3

        "DURUMU KRİTİK"

        Ünlü rapçi Ceza da geçtiğimiz günlerde, "Arkadaşlar, değerli Killa Hakan ile ilgili haberleri ben de yanımdakilerden alıyorum. Maalesef 3 gündür yoğun bakımda, durumu çok kritik ve dualarımıza ihtiyacı var. Bir an önce güzel haber almak için bekliyoruz" demişti.

        4

        "İYİLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM" DEMİŞTİ

        Kreuzberg'de yaşayan Killa Hakan, geçtiğimiz mart ayında yaptığı paylaşımda yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetmişti:

        Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye çalışıyorum. Sağlıgım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara, tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ