Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Motor Sporları Formula 1 Leclerc'ten son turda korkutan şaka! - Formula 1 Haberleri - Motor Sporları Haberleri

        Formula 1'de yeni sezon Ferrari fırtınasıyla başladı.

        Bahreyn'deki yarışa pol pozisyonunda başlayan Charles Leclerc birinci, Carlos Sainz ikinci olurken Ferrari 2019 Singapur Grand Prix'sinin ardından ilk kez duble yaptı.

        LECLERC'İN ŞAKASI KORKUTTU

        24 yaşındaki sürücünün son turda gönderdiği mesaj ise İtalyan ekibinin mühendislerini adeta kalpten götürecek cinstendi. Leclerc, yarış sonrası yaptığı açıklamada "Son turda motorda garip bir şey olduğunu söyleyerek küçük bir şaka yaptım. Bazı mühendisler kalp krizi geçiriyordu." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        "EN İYİ ŞEKİLDE BAŞLADIK"

        Leclerc, yarışla ilgili "Son 2 sezon takım için çok zor geçti. Yeni çağın bize avantaj sağlayacağını biliyorduk. Takım harika bir araç yarattı. Sezona mümkün olan en iyi şekilde başladık."

        RED BULL YARIŞ DIŞI!

        Bahreyn'de podyumun 3. basamağına Mercedes'in 7 kez dünya şampiyonu Lewis Hamilton çıktı. Alman ekibinde ilk sezonuna başlayan George Russell 4. oldu.

        Son şampiyon Max Verstappen yarış boyunca zirve için mücadele etse de arıza nedeniyle damalı bayrağı göremedi. Diğer Red Bull sürücüsü Sergio Perez de benzer bir sorunla yarışı tamamlayamadı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ