Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak İşte Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın evi

        Oyuncu Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım çifti, evlerini InStyle Home Mart sayısına açtı. 2015'te yayınlanan ve 17 bölüm ekranlara gelen "Adı Mutluluk" adlı dizide tanışıp geçtiğimiz yıl dünya evine giren oyuncu çift, yeşillikler içindeki bahçe dubleksi dairelerini InStyle Home Mart sayısına açtı.

        Evleri ile ilgili açıklama yapan Ezgi Eyüboğlu şunları kaydetti;

        REKLAM

        “Daha önceki ev bizim için fazla büyüktü. İçinde rahat edebileceğimiz, bizi yansıtan kompakt bir ev arayışındaydık. Emlakçı burayı gösterdiğinde Kaan ile birbirimize bakıp, aynı anda doğru evde olduğumuzu hissettik ve üst kata bile bakmadan evi tutmaya karar verdik.

        Sadece renkleri ile oynadık o kadar. Alt katta griye, yatak odalarında koyu kobalt maviye yöneldik. Günlük hayatımda sade seçimler yapan biriyim. Bu dekorasyon zevkime de yansıyor bence.

        Dışarı çıkmak yerine evde takılmayı tercih ediyoruz daha çok. Elimin lezzetli olduğunu, pilavı iyi yaptığımı söylerler. Kaan da omletler konusunda başarılıdır.”

        EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR?

        Ezgi Eyüboülu, 1988 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nde tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk bölümünde master yaptı. 2011 yılında Kalbim Seni Seçti adlı dizide başrol oynadıktan sonra aynı yıl yayın hayatına başlayan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige karakteriyle ünlenmiştir. Ardından Sudan Bıkmış Balıklar, Yalan Dünya, İntikam, Yasak ve Ulan İstanbul gibi dizilerde rol aldıktan sonra asıl çıkışını 2015 yılında yayınlanan Adı Mutluluk dizisinde yaşamıştır.

        Eyüboğlu, 2015 yılında yayınlanan Adı Mutluluk adlı dizide rol arkadaşı Kaan Yıldırım ile geçtiğimiz yıl dünya evine girmiştir.

        KAAN YILDIRIM KİMDİR?

        Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünde tamamladı. Oyunculuk hayatına 2013 yılında yayınlanan Kayıp adlı dizide Kadir karakterine hayat vererek başladı. Yıldırım asıl çıkışını Ulan İstanbul adlı dizide Ferdi karakterini canlandırarak yaşadı. Ardından yönetmenliğini Efe Hızır'ın yaptığı "Ümmü Sıbyan: Zifir" adlı korku filminin yapımcılığını üstlenmiştir.

        Kaan Yıldırım 2015 yılında yayınlanan Adı Mutluluk adlı dizide rol arkadaşı Ezgi Eyüboğlu ile 15 Mayıs 2016 tarihinde Esma Sultan Yalısı'nda evlenmiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ