Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur Yürek 6. son bölümünde neler yaşandı? Cesur Yürek 6. bölüm fragmanı izle

        Sürükleyici hikayesi ve iddialı oyuncu kadrosuyla perşembe akşamları milyonları SHOW TV ekranına kilitleyen “Cesur Yürek”, altıncı bölümüyle dün akşam evlerimize konuk oldu. Dizinin yeni bölümünde Ömer, Hamza ve Ali'nin mafya dünyasındaki ilk icraatları masadaki tüm dengeleri değiştirecek, geri dönüşü olmayan bir yola sokacaktır. İşte Cesur Yürek 6. bölüm özeti...

        CESUR YÜREK 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Ömer, Tatar Ahmet ve masadakilerden hesap sormak için harekete geçer. Mafya dünyasında kendisine giydirilmek istenen gömleği yırtıp atan Ömer'i bekleyen sürpriz ne? Ömer'in Enver’le hesaplaşması sonucunda elde edeceği bilgi hayatının değişmesine neden olacaktır.

        Berrin, Ömer'i kurtarmak için Gürkan'ı karşısına alacaktır. Berrin'in Ömer'e yapacağı teklif, ikisinin arasındaki ilişkiyi derinden etkileyecektir. Ömer, Hamza ve Ali'nin mafya dünyasındaki ilk icraatları masadaki tüm dengeleri değiştirecek, geri dönüşü olmayan bir yola sokacaktır

        CESUR YÜREK 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ömer, İskender'in şantajı karşısında konseyin kendisine verdiği işi yapmak zorunda kalır. Ömer'in İskender'le çalışacak olması babası ve arkadaşlarıyla arasının açılmasına neden olur. Köşeye sıkışan Ömer bir darbe de Berrin'den yer. Ömer'in kaçakçılık yapmasını engel olmaya çalışan Berrin onu ihbar eder.

        Tatar Ahmet oğlunun itibarını kurtarmak için Ömer'e oyun kurar. Ömer kendisine kurulan oyundan kurtulmak isterken, daha tehlikeli bir tuzağın içine düşer.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ