Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 35. son bölüm fragmanında Sarp ve Mert kardeş olduklarını öğreniyor mu? Davut ölüyor mu?

        SHOW TV'nin Pazartesi akşamlarına damga vuran fenomen dizi "İçerde", heyecanla beklenen 35. bölümüyle bu akşam izleyicilerle buluşacak. İçerde'nin bu haftaki bölümünde Sarp ve Mert, kardeş olduklarını öğrenebilecek mi?

        MERT'E GELEN TELEFON, TÜM DENGELERİ DEĞİŞTİRİYOR

        Melek’inin ardından babası bildiği Yusuf Müdür’ün ani ölümü ile sarsılan Sarp, büyük bir yıkım yaşar. Tüm deliller, Yusuf Müdür’ü Sarp’ın öldürdüğüne işaret etmektedir.

        Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorundadır. Ancak Sarp’ın yaşadığını öğrenen Celal intikam ateşiyle nefes aldığı sürece bu hiç de kolay olmayacaktır.

        REKLAM

        Sarp, Celal’den Yusuf Müdür’ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüşürken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindedir.

        İçinde gelgitler yaşayan Mert’e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir. Bu telefon “içerde” tüm dengeleri değiştirecek, ekran başındakiler için de büyük bir sürprize yol açacaktır.

        TÜM DELİLLER YUSUF MÜDÜR'Ü SARP'IN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖSTERİYOR

        Sarp’ın “Yusuf Müdür’le uzun zamandır gizli görevde çalışıyorum, akademide müdürüme silah çekmem, hapis yatmam hepsi planın bir parçasıydı" dediği fakat kimseyi polis olduğuna inandıramadığı fragman izleyicilerde merak uyandırdı.

        REKLAM

        Aynı zamanda sistem taramasında da adı çıkmayan Sarp'ın polis olmadığına inanılmaktadır ancak Sarp bu gerçeği ispat edebilmenin yollarını aramaktadır.

        İÇERDE DİZİSİ OYUNCULARI

        ÇAĞATAY ULUSOY

        ÇETİN TEKİNDOR

        ARAS BULUT İYNEMLİ

        MUSTAFA UĞURLU

        BENSU SORAL

        UĞUR YÜCEL

        NİHAL KOLDAŞ

        DAMLA COLBAY

        RIZA KOCAOĞLU

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ