Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 36. son bölümde kaybeden taraf Kudret oldu - İçerde 36. bölüm izle

        Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin dün akşam ekranlara gelen bölümünde Sarp ile Umut’un duygu yüklü kavuşma anı, bölüme damgasını vurdu. İzleyicilerin haftalardır beklediği iki kardeşin buluşması için sosyal medyada binlerce yorum paylaşıldı.

        İÇERDE'NİN 36. BÖLÜMÜNÜ SANSÜRSÜZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        Pazartesi akşamları hayatı durduran ‘İçerde’nin dün akşam yayınlanan bölümünde oyuna dahil olan Coşkun, Mert’in, geçmişte babaları Metin’in çalıştığı eski oyuncak fabrikasına gelmesini sağlarken, Coşkun’un peşini bir an bile bırakmayan Sarp da soluğu burada aldı. Yıllardır birbirlerini arayan Sarp ve Mert, sonunda büyük gerçeği Coşkun’un ağzından duydu. Şaşırtıcı gerçekleri sonunda itiraf eden Coşkun’dan kardeş olduklarını öğrenen Yılmaz Kardeşler’in duygu yüklü kavuşma anı, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu.

        REKLAM

        Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin etkileyici performanslarıyla göz doldurdukları sahne, sosyal medyada binlerce yorum aldı. Umut’u ailesinden koparan kişinin Celal olduğunu öğrenen ikili, Celal’in hesabını kapamak üzere harekete geçti. Sarp ve Mert’in, Celal karşısındaki yeni hamleleri şimdiden büyük bir merakla beklenmeye başladı.

        GÜNEŞ, KUDRET İÇİN BİR DAHA DOĞMAYACAK!

        Bölümde Mert’i kaçıran Kudret, Celal ile son kez karşı karşıya geldi. Bu büyük hesaplaşmada derin yara alan Kudret, kardeş olan Sarp ve Mert’in, Celal’e karşı mücadele edeceklerini duymasıyla birlikte “İşte, buna ölünür” diyerek kendini kurşunların önüne attı. Sonunda sevdiği kadına, Nermin’ine kavuşan ve onun mezarının üstüne yatarak son nefesini veren Kudret, büyük düşmanlığın sonunu getirdi.

        KUDRET’İN ANISINA SETTE LOKMA DÖKTÜRÜLDÜ!

        Usta oyuncu Uğur Yücel’in hayat verdiği Kudret’in veda sahnesinin çekimlerinin ardından İçerde seti renkli görüntülere sahne oldu. ‘Kudret Sönmez Tek hayrına’ lokma döktürülen sette, Uğur Yücel ve Çetin Tekindor hatıra fotoğrafı çektirdi.

        REKLAM

        REYTİNGLERDE ZİRVEDE!

        Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin dün akşam ekrana gelen bölümü; Total’de 9,20 izlenme oranı (rating), 21,00 izlenme payı (share), AB’de 11,93 izlenme oranı (rating), 27,61 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 11,49 izlenme oranı (rating), 25,59 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. #YılmazBrothers etiketi ise 71.077 tweet atılırken, Twitter'ın Türkiye gündeminde 17 saat 30 dakika, dünyada ise 7 saat 30 dakika TT listesinde kaldı.

        BÜYÜK FİNALE GERİ SAYIM BAŞLADI! SON 3 BÖLÜM!

        Türk dizi tarihinin kült yapımları arasına kısa sürede adını yazdıran ‘İçerde’de geri sayım başladı! Bütün yıl boyunca soluksuz izlenen dizi, 19 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak final bölümüyle ekranlara veda edecek. ‘İçerde’ ekibi, bu unutulmaz vedaya izleyicileri de davet ediyor. ‘Minik Kalpler İçerde’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında 19 Haziran’da yayınlanacak final bölümü Lütfi Kırdar'da gerçekleşecek etkinliği tüm ‘İçerde’ ekibiyle birlikte izleyebilirsiniz. Sürprizlerin yaşanacağı gecenin bilet satışından elde edilen gelir, MİKA-DER ve İÇERDE Rehabilitasyon Spor Merkezi’ne bağışlanacak. Bu çok özel gecenin biletleri, Biletix’ten satışa sunuldu.

        İçerde'nin yeni bölümünden ilk sahne...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ