Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Makyajlı Fransız SUV satışa sunuldu - Otomobil Haberleri
        1

        Renault’nun C-SUV segmentindeki temsilcisi Kadjar, makyajlı hali ile Türkiye'ye geldi.

        2

        Makyaj operasyonu ile birlikte aracın krom ızgarasu yeniden tasarlanırken, ön ve arka tamponların tasarımı da elden geçirilmiş.

        3

        Renault'un yeni benzinli motoru 1.3 TCe'nin sunulacağı Yeni Kadjar'da, bu motor seçeneğinin iki farklı güç seçeneği bulunuyor.

        4

        Daimler ile birlikte geliştirilen motorun 140 beygirlk versiyonunda hem manuel hem de otomatik şanzıman sunulurken, 160 beygirlik seçenekte sadece otomatik şanzıman sunulacak.

        5

        Aracın iç mekanında da kendini gösteren makyaj operasyonu ile birlikte, multimedya ekranı yenilenirken, klima kontrol panelinin de elden geçirildiği görülüyor.

        6

        Kadjar'ın güvenlik donanımları arasında yer alan sürücü, ön yolcu, yan ve perde hava yastıkları, acil fren destek sistemi, yokuş kalkış destek sistemi, hız sabitleyici ve sınırlayıcı gibi özelliklerin standart olarak sunulduğu belirtildi.

        7

        17 ve yeni 19 inç olmak üzere iki jant seçeneğine sahip Kadjar'a, “Ural Yeşil”, “Demir Mavi” ve “Arsenik Gri” olmak üzere üç farklı yeni renk seçeneğinin de eklendiği verilen bilgiler arasında.

        8

        Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, "SUV Segmenti son dönemde Türkiye’de yükselen bir trende sahip. Yeni Kadjar ile segmentte daha üst sıraları hedefliyoruz. 2019 yılında, yenilenen modellerimizi Türkiye’de otomobil severlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

        9

        Kadjar'ın ön yüzünde, Renault'un ürün gamında diğer modellerde görülen c şeklindeki LED farlara yer verildiği görülüyor.

        10

        Otomobilin sinyalleri de artık LED teknolojisine kavuşmuş durumda.

        11

        Makyajla birlikte, en üst donanım seviyelerinde standart olarak köpekbalığı anten de Kadjar'da sunulmaya başlandı.

        12

        Yeni Kadjar'ın Touch, Touch Roof ve Icon donanım seviyeleri ile 158 bin 250 TL’den başlayan fiyatlarla bayilerde yerini aldığı açıklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ