Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig VavaCars Fatih Karagümrük Mbaye Diagne'yi şoke eden olay! Şoförü kaçtı, fırına sığındı - VavaCars Fatih Karagümrük Haberleri
        1

        Bir dönem Galatasaray forması da giyen, Fatih Karagümrük'ün başarılı futbolcusu Mbaye Diagne, önceki akşam ilginç bir olay yaşadı.

        2

        Diagne, eğlenmek için lüks otomobiliyle geldiği Ataşehir’de bir mekana girdi. Diagne mekana girerken şoförüne de beklemesini söyledi.

        3

        Ancak iddiaya göre saatler geçmesine rağmen Diagne dönmeyince duruma sinirlenen şoförü araçla birlikte kayıplara karıştı.

        4

        Uzun süre sonra mekandan çıkan futbolcu, otomobilini göremeyince şoförünü aradıysa da ulaşamadı.

        5

        Araçla birlikte özel eşyaları da giden Diagne, yakınlarda bulunan bir ekmek fırınına sığındı.

        6

        Burada saatlerce oturup şoförüne ulaşmaya çalışan futbolcunun yardımına polisler ve olaya tanık olan vatandaşlar koştu. Bir süre sonra Diagne’in otomobili bulundu.

        7

        Diagne, Ümraniye’de kendisine ilgi gösteren vatandaşla bir süre sohbet ettikten sonra otomobiline binerek oradan uzaklaştı.

        8

        “İLK BAŞTA SAATÇİ ZANNETTİLER”

        Fırına girdiğinde Diagne’yi saat satmaya çalışan bir kişi zannettiklerini belirten fırın çalışanı Hakkı Topçu, “Diagne geldi buraya. Diagne’nin gelmesine şaşırmak isterdik ama o zannetmedik. Bir arkadaş vardı, saat soracaktı. Saçının boyasından tanıdık, ‘Bu Diagne’ dedik. Ondan sonra arkadaş saat sormadı.

        9

        Bekçiler geldi. Arabasının çalındığını öğrenince bekçiler yardım etmeye çalıştı. Ümidimiz fotoğraf çekilmekti ama adamın derdi büyük olunca fotoğraf da çektiremedik.

        10

        Diagne, Galatasaray zamanında arabasını şoförünün üstüne yapmış. Adam da fırsat bilmiş, arabayı almış götürmüş. Adam da çaresiz kalınca buraya geldi. Buradan da karakola gittiler. İlk başta tabii ki saatçi zannettiler. Koskoca Diagne’nin buraya geleceğini kimse bilemez. Bilmedikleri için de saatçi sanıldı” dedi.

        11

        “BİR ŞEYLER KONUŞTU AMA İNGİLİZCE OLDUĞU İÇİN ANLAMADIM”

        Fırın sahibi Uğur Topçu ise, “Diagne buraya geldi, arabasını çekti. Bir şeyler konuştu ama İngilizce olduğu için ben anlamadım. Arkadaşlar da buradaydı, arkadaşlara; ‘olay nedir’ diye sordum. Gelip oturdular, çay içtiler. Daha sonra bekçi arkadaşlar geldi, bekçi arkadaşların içinde İngilizce bilen vardı, o konuştu. Biraz konuştukça anladık ki Diagne arabasını şoförün üzerine yapmış ve 2-3 günden beri bulamamışlar. Biz de gittik şoförün evini bulduk burada. . Diagne olayı anlattı; ‘Aracımı şoförümün üzerine yaptım’ dedi. Olay bu şekilde” cümlelerine yer verdi.

        12

        Topçu, “Diagne aracı şoförünün üzerine yapmış, ondan dolayı buraya arabayı almaya gelmiş. Fırına da tesadüfen geldi kendisi, burada biz yardımcı olmak istedik. Diagne bize şoförün fotoğrafını gösterdi, belki biz tanırız diye. Biz de şoförün kayınpederini bulduk, geldiler buraya konuştular. Şoförün annesi dedi ki, ‘Bizi de terk etti, biz de mağduruz. Biz de bulamıyoruz’ dedi. Diagne, polis arkadaşlar ile birlikte buradan gitti” şeklinde konuştu.

        13

        OTOMOBİL ŞOFÖRÜN ÜZERİNE KAYITLI ÇIKTI

        Öte yandan alınan bilgilere göre, bahse konu olan otomobilin şoförün üzerine kayıtlı olduğu ve tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ