Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam McDonald's Türkiye Arapların oluyor - İş-Yaşam Haberleri

        Anadolu Grubu iştirakiAnadolu Restoran İşletmeleri 2005'ten bu yana elinde bulunan McDonald's Türkiye'nin işletme lisansını 280.7 milyon liraya Birleşik Holding'e sattı.

        Açıklamayı Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapan firma, basın ve kamuoyu tarafından tanınmayan ve20 gün önce İrlanda'da kurulan bu firmayla ilgili KAP'a ikinci bir açıklamada bulundu.

        KAP'A İKİNCİ KEZ AÇIKLAMA YAPTI

        Söz konusu ikinci açıklamada "Hisse devir sözleşmesinde alıcı taraf olarak belirtilen Birleşik HoldingLimited, McDonald's Corporation'ın uzun yıllardır başarılı bir şekilde faaliyetgösteren mevcut bir franchise işletmecisi tarafından İrlanda'da (Türkiye'deMcDonald's franchise işletmecisi olmak maksadıyla) yeni kurulan bir şirkettir" ifadeleri yer aldı.

        FRANCHISE HAKLARINA SAHİP BİR ŞİRKET

        HABERTÜRK'ün konuyla ilgili ulaştığı kaynaklar, Birleşik Holding'in Arabistan yarımadasında franchise haklarına sahip olan bir şirket tarafından alındığını bildirdi.

        Arap yarımadasında McDonald's lisansına sahip şirketler arasında Reza Group, Lionhorn, Emirates Fast Foodve Al Daud Restaurants,Armoush Tourist Investment ve Al Maousherji Catering Company bulunuyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ