Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Michele Morrone'nin koruması gazetecilere müdahale etti: Çekmeyin! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Yedi gün önce İstanbul'a gelen "365 Days" filmindeki "Don Massimo Torricelli" rolüyle adını duyuran Michele Morrone, Bodrum'a gitti.

        2

        Geçtiğimiz gün Yalıkavak'ta alışveriş turuna çıkan Morrone, bir gözlük mağazasından 30 bin TL değerinde gözlük aldı. 30 yaşındaki oyuncu, toplamda 100 bin TL değerinde alışveriş yaptı.

        3

        "ÇEKMEYİN!"

        Michele Morrone'nin koruması bir ara görüntülendiklerini fark edince muhabirlerin üzerine yürüyerek, İngilizce "Çekmeyin!" diyerek tepki gösterdi.

        4

        UZAKTAN İZLEDİ

        O esnada özel korumasına hiçbir şekilde karışmayan Morrone, olanları uzaktan izlemekle yetindi. Ünlü oyuncunun koruması, basın mensuplarının görüntü almaması için elinden geleni yaptı ancak bu çabasında başarılı olamadı.

        5

        KORUMASIZ GEZMİYOR

        Ünlü yıldız, geçtiğimiz günlerde de çekim için geldiği İstanbul'da objektiflere yansımıştı. Korumalarıyla birlikte gezen Michele Morrone, Etiler'deki bir restoranda yemek yemişti.

        6

        "YANINIZDAYIM TÜRKİYE"

        Morrone, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin birçok noktasında süren orman yangınlarına kayıtsız kalmayarak, "Yanınızdayım, bu yakında bitecek." şeklinde konuşmuştu.

        7

        "SABIRSIZLANIYORUM" DEMİŞTİ

        Oyuncu, daha önce verdiği bir röportajında, "Türkiye’de bana gösterdiğiniz sevgi ve destek için çok teşekkür ederim. Hepinize çok saygı duyuyorum ve bir gün orada olmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        RABİA'YI TAKİBE ALMIŞTI

        İtaylan oyuncu, geçtiğimiz sene bir dönem Şükrü Özyıldız ile aşk yaşayan modacı Rabia Yaman'ı yakın takibe almıştı. Morrone, Rabia Yaman’ı Instagram’da takip etmeye başlamıştı.

        9

        "ÖYLE BİR ŞEY OLSAYDI ÇOKTAN YAKARDIM"

        Morrone'nin sosyal medyada gerçekleştirdiği canlı yayında "Aşkım maske tak, geberme! Daha boy boy çocuklarımız olacak." diyen İrem Derici de konuyla ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu:

        Rabia benim arkadaşım. Rabia ile onlar 3 yıldır takipleşiyorlar. Bu kız dünya çapında moda editörlüğü danışmanlığı yapan bir kadın. Birbirlerini takip edebilirler, öyle bir şey olsaydı çoktan yakardım.

        Ne yapayım arkadaşlar, ben esmer erkek seviyorum. Ağabeyimizin de döşü biraz kıllı. Bunlar birer geyik. Keşke gerçekten bir sevdiceğim olsaydı, onunla birlikte röportaj verseydik.

        10

        İtalyan oyuncu, son filmi '365 Days' ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Türkiye'den de geniş bir hayran kitlesi edinen yıldızın Instagram'da 12,8 milyon takipçisi bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ