Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İki transfer tamam! Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! Midtsjö ve Ali Akman... - GS Transfer Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezon hazırlıkları için bir kez daha Avusturya'ya giden Galatasaray'da transfer çalışmaları da dört bir koldan sürüyor. Orta sahaya iki takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılar bir transferi bitirme noktasına da geldi.

        2

        Galatasaray, Eredivisie ekiplerinden AZ'de forma giyen Norveçli orta saha Fredrik Midtsjö için kulübüne resmi teklif yaptı.

        3

        AZ'ye 2017'de transfer olan 28 yaşındaki oyuncuyla da masaya oturan sarı-kırmızılılar, Norveçli orta saha ile el sıkıştı.

        4

        Sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Midtsjö için AZ'nin 5 milyon Euro'luk bonservis beklentisini kırmaya çalışan Galatasaray'ın bu transferde epey yol kat ettiği belirtildi.

        5

        Norveçli orta sahanın da AZ'den ayrılmak istediği ve Galatasaray'a transferi için kulübünden kolaylık rica ettiği bildirildi.

        6

        AZ formasıyla 194 maçta 7 gol 31 asistlik performans sergileyen Midtsjö'nün transferinin kısa süre içinde olumlu şekilde noktalanması bekleniyor.

        7

        ALİ AKMAN İÇİN AÇIKLAMA GELDİ

        Galatasaray'ın takviye planladığı santrfor bölgesi için de bir yıldızda sona gelindi. Eintracht Frankfurt'ta forma giyen ve Galatasaray'ın listesinde bulunan Ali Akman için açıklama geldi.

        8

        Alman ekibinin sportif direktörü Markus Krösche, genç futbolcuya transferi görüşmesi yapması için izin verdiklerini duyurdu. Krösche, "Ali Akman'a izin verdik. Bir kulüple kiralık transferi için görüşme halinde" dedi.

        9

        Eintracht Frankfurt'un genç oyuncu için maç oynama şartı talep etmesi bu transferin gecikmesine neden olurken sarı-kırmızılılar ile Alman kulübü arasında anlaşma sağlandığı bildirildi.

        10

        Ayhan Akman'ın yeğeni olan Ali Akman için Okan Buruk da geçen günlerde bir açıklama yapmış ve "Ön tarafa yönlü oyuncular bakıyoruz. Hem santrfor oynayacak, ikinci forvet, kenarda oynayabilecek oyuncular bakıyoruz. Kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor. Önde de ihtiyacımız var. Ali Akman ile ilgili bir düşüncemiz oldu. Kulüple bu anlamda görüşmeler oldu ancak şu anda net bir şey yok. Türk rotasyonu içerisinde bize destek verebilir." ifadelerini kullanmıştı.

        11

        BURUK'UN İŞARET ETTİĞİ İSİM: NDOMBELE

        Bir ön libero bir de 6 ve 8 onayabilen futbolcu transfer etmeye çalışan Galatasaray'da Okan Buruk'un "Dinamik, atlet ve topu iyi kullanan bir oyuncu istiyoruz" sözleriyle tarif ettiği isim de ortaya çıktı: Tanguy Ndombele.

        12

        Tottenham'ın Antonio Conte'nin kadroda düşünmediği Ndombele'yi elden çıkarmak istediği bilinirken Fransız yıldız için bonservis beklentisine yaklaşan kulübün olmadığı kaydedildi.

        13

        Fransa basınında çıkan habere göre Galatasaray, Ndombele ile ilgilense de Tottenham'ın istediği rakamları ödeyemiyor.

        14

        Sarı-kırmızılılar yıldız futbolcunun durumunu yakından takip ediyor ve geçen sezonun devre arasında Lyon'a kiralandığı gibi geçici bir transferle kadroya katmayı planlıyor.

        15

        İSPANYA'DAN FLAŞ İDDİA!

        Abdülkerim Bardakcı sonrası stoper bölgesine bir takviye daha yapmayı planlayan Galatasaray için İspanya'dan bir haber gündeme geldi.

        16

        İspanyol basınında yer alan haberde; sarı-kırmızılıların, Barcelona'dan Oscar Mingueza ile ilgilendiği belirtildi.

        17

        23 yaşındaki futbolcunun daha fazla oynamak için Barcelona'dan ayrılmak istediği vurgulandı.

        18

        Mingueza'nın ekonomik beklentilerden ziyade bir projede oynamayı ön planda tuttuğu ve ilk tercihinin İspanya'da kalmak olduğu aktarıldı.

        19

        Barcelona'nın sözleşmesinin bitimine bir yıl kalan İspanyol oyuncu için bonservis beklentisinin 5 milyon Euro olduğu ancak ayrılığı kolaylaştırmak adına daha düşük bir rakamı sonraki satıştan pay ile kabul edebileceği ifade edildi.

        20

        Öte yandan Oscar Mingueza'ya Galatasaray dışında; Celta Vigo, Real Valladolid, Girona, Getafe, AEK Atina ve Hoffenheim'ın da ilgisinin olduğu öne sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ