Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Milli Takım'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Stefan Kuntz... - Futbol Haberleri
        1

        A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından Ay-Yıldızlı ekibi yönetecek yeni teknik adamın arayışları sona yaklaşmak üzere.

        2

        Şenol Güneş dün Riva'ya gelerek yardımcıları ve personelle vedalaştı.

        3

        TFF'nin Levent'deki binasından ve Riva'daki tesislerden eşyalarını toplayan Şenol Güneş görev aldığı süre içinde kendisine destek olanlara teşekkür ederek ayrıldı.

        4

        Futbol Federasyonu Yöneticisi Hamit Altıntop'un yaptığı görüşmelerin sonucunda bir karara varacak olan TFF Yönetimi bugün toplanacak.

        5

        Altıntop önderliğinde birçok teknik adamla görüşmeler sağlayan TFF, Almanya U21 Takımı´nı çalıştıran, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Stefan Kuntz´a teklif götürdü.

        6

        Alman teknik adamla her konuda anlaşma sağlanırken; Kuntz görüşmeler için İstanbul´a geldi.

        7

        Gece geç saatlerde İstanbul´a gelen 58 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Hamit Altıntop ile son bir görüşme gerçekleştirecek ve bugün yapılacak olan TFF Yönetim Kurulu toplantısında da onaylanması halinde resmi sözleşmeye imza atacak.

        8

        Öte yandan, tecrübeli çalıştırıcının yardımcılarından birinin de Türk olacağı öğrenildi.

        9

        A Milli Takım teknik direktörlüğü için prensip anlaşmasına varılan Alman teknik direktör Stefan Kuntz, ülkesine dönmek üzere İstanbul'dan ayrıldı.

        10

        Futbolculuğu döneminde Beşiktaş'ta da forma giyen Kuntz, 2016'dan beri Almanya 21 yaş altı takımını çalıştırıyor. Burada 2 kez Avrupa Şampiyonu olmayı başaran Kuntz, son olarak Tokyo Olimpiyatları'nda Almanya'nın başında göreve yaptı. Almanlar, turnuvayı 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ