Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nesrin Cavadzade'den plaj pozları - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz aylarda kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Alkan ile ilişkisini sonlandıran Nesrin Cavadzade, ardından tatil yapmak için Marmaris'e gitti.

        2

        Yaz mevsiminin bitmesine sayılı günler kala denizin ve güneşin keyfini çıkaran 40 yaşındaki oyuncu, keyifli anlarını da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

        3

        "PLAJ YİNE ÇOK KALABALIK"

        Leopar desenli mayonusunu krem rengi bir pareo ile kombinleyen Cavadzade, çekilen fotoğraflarını "Plaj yine çok kalabalık" notuyla paylaştı.

        4

        ATEŞ BAŞINDA POZ

        Ünlü oyuncu, ardından akşam üzeri ateşin yanında verdiği pozu da yayınladı. Cavadzade'nin tatil fotoğrafları kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

        5

        AŞK BİTTİ

        Öte yandan aynı dizi setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan, geçtiğimiz aylarda beraberliklerini nişanlanarak taçlandırmıştı. Ancak evlenecekleri beklenirken çift, geçtiğimiz aylarda birlikteliklerini sonlandırmıştı.

        Sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakan ikili, birlikte çekildikleri fotoğrafları da silmişti.

        6

        'KISKANÇLIK KRİZİ' İDDİASI

        Daha önce Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan arasında dizi ile ilgili kıskançlık krizi yaşandığı ileri sürülmüştü.

        Cavadzade'nin, Alkan'ın rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin'le senaryo gereği öpüşmesini istemediği konuşulmuştu.

        7

        "HABERLERİ ŞAŞKINLIKLA OKUDUM"

        Çıkan haberlerin ardından Nesrin Cavadzade, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu, gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

        Değerli basın mensupları; Bugün hakkımda çıkan haberleri şaşkınlıkla okudum! Aylardır bazı yapımların ve bunların üzerinden PR çalışması yapan menajerlerin adımı kullanarak kendini gündemde tutma çabasına sessiz kaldım ama bugün hem şahsi hayatımda hem de meslek etiğime dil uzatacak kadar çizgiyi aşmış olmalarından dolayı bir cevabı hak ettiğine kanaat getirdim. Benim kimsenin icra ettiği sanata bir müdahalem olamaz! Bu kişi sevgilim bile olsa. Çünkü ben de aynı işi, sevgiyle ve tutkuyla yapıyorum. Benim yaptığım işe kimsenin karışamayacağı gerçeği gibi ben de kimsenin işine karışamam. Ayrıca oyunculuk sanatını anlamak için önümde 20 yılım vardı, emin olun anladım. Darısı anlayamayanların başına. Sevgilerimle...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ