Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Neymar'dan Barça'ya dönüş sinyali - Futbol Haberleri

        Adı Barcelona ve Real Madrid ile anılan 27 yaşındaki yıldız futbolcu Neymar, kariyerinin gidişatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

        El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, yıldız futbolcu PSG Başkanı Nasser-Al Khelaifi'nin Neymar ve diğer yıldız futbolcular hakkındaki değerlendirmelerinin ardından PSG'de oynama isteğini kaybetti.

        Neymar takımdaki durumu ve geleceği ile ilgili "Burada artık daha fazla oynamak istemiyorum. Hiçbir zaman ayrılmamam gereken evime geri dönmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

        PSG BaşkanıNasser Al-Khelaifi takımın mevcut durumu ve gelecek politikaları hakkındaFrance Football'a; "Oyuncular eskisinden daha fazla sorumluluk almak zorunda. Tamamen farklı olmalılar. Daha fazlasını yapmak zorundalar ve daha fazla çalışacaklar. Kendilerini memnun etmek için orada değiller.Bunukabul etmiyorlarsa kapı açık. Takımımda yıldızdavranışlarıistemiyorum. Eğer birilerinin bir sorunu varsa, onlara veda etmeye hazırız"şeklindekonuşmuştu.

        REKLAM

        Barcelona ile 2013-2018 yılları arasında 186 maça çıkan Neymar, 105 gol atmış, 76 asist kaydetti. 27 yaşındaki yıldız, 5 sezonda Barça ile1 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupası, 2 La Liga, 3 İspanya Kupası, 1 İspanya Süper Kupası, 2 FIFA Dünya Kulüpler Kupası kazandı.

        2017-18 sezonunun başında 222 milyon Euro karşılığında dünya futbol tarihinin en pahalı transferi olarak Fransız kulübüne katılan Neymar'a La Liga ekiplerinden Barcelona ve Real Madrid'in ilgisi olduğu belirtiliyor.

        Brezilya ile Katar arasında oynanan hazırlık maçında sağ ayak bileğinden sakatlanan Neymar, Brezilya'nın Copa America 2019 kadrosunda çıkartılmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ