Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nilüfer Kurt'u köpek ısırdı: Psikolojim bozuldu! - Magazin haberleri
        1

        AYTEKİN TEKER/ ateker@haberturk.com

        Emekli manken ve oyuncu Nilüfer Kurt'un, İstanbul Ataköy'deki evine hırsız girmişti. Kızıyla yaşadığı evinde, gece uyandığında eli silahlı hırsızlarla karşılaşan Kurt, büyük korku yaşamıştı.

        2

        Dehşet dolu anları anlatan Kurt, "Salondan bir ses geldi baktım ışık geziyor evin içinde. İlk başta kızım sandım. Kafasını gördüm, korku filmlerinde olur gibi döndü 'Sakın sesini çıkarma' dedi. Mermiyi silahın ağzına verdi gibi hareket yaptı. Onu hissedince hiç kıpırdamadım" demişti

        3

        Kurt'un bilgisayarını, çantasını ve cep telefonunu çalan hırsızlar olayın ardından kayıplara karıştı. Polisin Nilüfer Kurt’un evine giren iki hırsızın yakalanması için çalışma başlattığı öğrenilmişti.

        4

        KÖPEK SALDIRDI

        Nilüfer Kurt, yaşadığı bu korku dolu olaydan sonra bir şok daha yaşadı. Oyuncu, bu kez de Ataköy'de köpek saldırısına uğradı.

        5

        "PSİKOLOJİM BOZULDU"

        Yaşadığı talihsiz olay sonrası Kurt, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        Nilüfer Kurt, "Markete giderken köpek saldırdı. İki ayrı yerimden ısırdı. Talihsizlikler arka arkaya geldi. Sağlık durumum iyi ama psikolojim bozuldu. Tetanoz aşısı oldum, dört gün daha kuduz aşısı olacağım" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ