Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Oğuzhan Koç'tan 'Demet Özdemir' açıklaması: Az kaldı, evleniyoruz! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Oğuzhan Koç, önceki gün Arnavutköy'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Koç, muhabirlere, "Uzun uzun röportaj veremeyeceğim çünkü çok geç kaldım." açıklamasını yaptı.

        2

        "TELAFİ ETMEK İÇİN SEVE SEVE GELİRİM"

        Geçtiğimiz günlerde Ankara'da verdiği konseri yağış nedeni ile yarıda kesmesi çok konuşulan ve tepkilerin hedefi olan Oğuzhan Koç, konuyla alakalı konuştu.

        Koç, "Çok yağış olduğunda hepimizin başına gelen şeyler bunlar. Aslında çok haberleşmesine ben de şaşırdım. Teknik aksaklıklar hep var, sağlık olsun. Tekrar beni çağırırlarsa telafi etmek için seve seve giderim." ifadelerini kullandı.

        3

        "AZ KALDI, EVLENİYORUZ!"

        26 Ağustos'ta Demet Özdemir ile Sarıyer'deki bir otelde evlenecek olan Oğuzhan Koç, sevgilisiyle düğünlerinin yapılacağı yeri ziyaret ettiklerini ifade etti.

        Ünlü şarkıcı, "Artık çok az kaldı. Masa düzenini ayarlama durumuna kadar geldik. İnşallah az kaldı, evleniyoruz." dedi.

        4

        "İKİMİZ DE BİRBİRİMİZE ÇOK ŞANSLI GELDİK"

        Öte yandan Özdemir, daha önce Koç ile birlikteliği hakkında "İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "GELİNLİK HAYALİ KURMAMIŞTIM"

        Henüz gelinlik seçmediğini belirten oyuncu, "Gelinlik provasını tabii ki yapacağım ancak onun için yarım gün ayıramam. İstediğim gibi olması için tüm günümü provada geçirmeliyim." demişti.

        Hayalinde özel bir şey olmadığını belirten Demet Özdemir, "Ben 15 yaşından bu yana çalışıyorum. Hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum." şeklinde konuşmuştu.

        6

        "2 GÜN SÜREBİLİR"

        Oğuzhan Koç-Demet Özdemir çifti, düğün törenlerinin 4 gün süreceği yönünde çıkan haberlere açıklık getirmişti.

        İkili, "Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ