Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin "ÖNÜME GEÇMESİNE İZİN VERMEYİN!" Nihal Yalçın, Tamer Karadağlı ile yaşadığı olay sonrası açıklama yaptı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 58’inci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın, 'Zuhal' filmindeki performansıyla 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görüldü.

        YALÇIN: 'ARTIK SUS' MU DEMEK İSTEDİNİZ?

        Konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı, ödülü Nihal Yalçın'a uzattı. Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek, "Kim verdi ödülü?" diye sordu. Daha sonrasında ise Karadağlı'ya dönerek "Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Tamer Karadağlı ise "Ödülünüzle birlikte konuşun diye" yanıtını verdi.

        "LÜTFEN TAMER'İN ÖNÜME GEÇMESİNE İZİN VERMEYİN"

        Sosyal medyada çok konuşulan olay sonrası Nihal Yalçın sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, "Lütfen Tamer'in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!" dedi.

        Bir televizyon programına katılan Karadağlı şunları ise söyledi:

        Nihal Yalçın çok başarılı bulduğum bir oyuncu. İlk başta ödül vermek için hamle yaptım. Ödül alınır, teşekkür edilir, konuşma yapılır. 3,5 dakika arkada tuzluk gibi durdum. 'Merhaba' ve 'teşekkür' yok. Terbiyesizlik yapmadım. Dönüp bana 'sus mu diyorsun' dedi. Ben de hayır ödülünüzü alın onunla konuşun dedim. Çünkü zafer konuşmaları ödülle yapılır. Nihal Yalçın'ın gecesine çalmak gibi bir derdim yok. Nihal Yalçın'ın konuşması garip geldiği için mimiklerimi saklayamadım. Ben bu kadar ciddiye almadım olanları. Ben hiçbir şey söylemedim, linç yemeye başladım. Olay politize edildi. Sonra ona sahip çıkmaya başladılar. Demek ki ona sahip çıkanlar başka insanlar. Oyunculuğuma laf edenleri ciddiye almıyorum. Orada konuşma uzadığı için sıkılmış olabilirim. Kendi meslektaşlarını aşağılaması benim hoşuma gitmedi. Organize bir şekilde linç girişimi var.

        Ben Nihal Yalçın'ı sadece oyuncu kimliğiyle değerlendiriyorum. Benim sevdiğim bir oyuncu. 'Kadınların konuşması bastırılıyor' denildiğinde olayın içeriğine bakmaya başladım. Yalçın'ın paylaşımlarına bakmaya başladım. 'Selahattin Demirtaş'a özgürlük' falan demiş. Demirtaş 'Öcalan’ın heykelini dikeceğiz' dedi. Hanımefendi bunu mu savunuyor? Pervin Buldan ve Canan Kaftancıoğlu ona sahip çıkıyor. Türk ordusuna silah doğrultan, ateş eden, polisini, öğretmenini öldüren terörist örgütün tümüyle karşısındayım. Ben PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan bir insanım. Şimdi gidip onlara sormak lazım. Siz PKK'nın terör örgütü olduğuna inanıyor musunuz? Abdullah Öcalan'ın bebek katili, terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz? Lanetliyor musunuz?

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ