Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Özpirinçci: Arkadaşlarımın arasında 'cimri' diye bilinirim - Magazin haberleri
        1

        Ekranların sevilen ismi Özge Özpirinçci, özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        2

        İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk alan Özpirinçci, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

        3

        * Reddettiğim için pişman olduğum bir rol yok ama kabul edilmeyip 'Allah'ım verilmiş sadakam varmış' dediğim var.

        4

        * Ortaokulda harçlıkla yaşama dönemine geçtim. 13 yaşında kız çocuğuna parayı verip, ' 1 ay bununla yaşa' diyorlar. İlk gün bakıyorsun para çok, ilk haftanın sonunda bitiyor. O dönem annemle babamın cüzdanından çok para çaldım. Hemen sonrasında da itiraf geliyor zaten 'Ben senin cüzdanından 50 lira aldım' diye...

        5

        * Şimdi çok tutumlu biriyim. Hatta o kadar tutumluyum ki, arkadaşlarımın arasında 'cimri' diye bilinirim. Kıyafete çok para vermem mesela, üzülüyorum...

        6

        * Burun damarlarım çok ince olduğu için sümküremiyordum. Onların da bir şekilde çıkması lazım, ne yapacaksın? O yüzden burnumu çok karıştırıyormuşum. Ama acayip derecede. Of yani! İlkokul birinci sınıfta oturduğum sıranın altı onlarla doluydu. Artık bıraktım.

        7

        * Kavga sırasında üste çıkmaya çalışırım. Baktım olmuyor, ağlarım. Sen benim ağlamama sinir olurken, gerçek mi-sahte mi diye düşünürken ben o arada zaman kazanır, plan yaparım. Yok ya o kadar çakal olamadım hiç.

        8

        * Balık ağırlıklı besleniyorum, zeytinyağlı seviyorum. Kuruyemişin hastasıyım. 2 gün sağlıksız beslendiysen, 5 gün sağlıklı beslenip vücudunu dengeye sokacaksın. Olay bu kadar basit.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ