Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Pınar Altuğ: Kocam başıma gelen en iyi şey - Magazin haberleri
        1

        Türkiye Güzeli’ seçildiğinde 19 yaşındaydı. O gün bugündür hep göz önünde. Bir televizyon klasiği olan ‘Çocuklar Duymasın’ dizisiyle de yıllardır zirvede. Eşi Yağmur Atacan için, “Var olma, nefes alma nedenim” diyor. Evliliklerinin başından bu yana yaş farkı üzerine yapılan yorumlara cevabıysa net: “Sizi ne ilgilendirir? Ne münasebet canım! Söylenenler bir kulağımdan girer, diğerinden çıkar.”

        2

        Pınar Altuğ özel hayatına dair merak edilenleri Posta'dan Oya Çınar'a anlattı...

        3

        * Sizin ‘ailem’ dediğiniz tablonun içi nelerle ve kimlerle dolu?

        En büyük önceliğim kızım ve kocam. Onlar benim her şeyim. Beni tamamlıyorlar ve nefes almamı sağlıyorlar. Ama devamında benim ve eşimin ailesi. Biz birleştik ve büyük bir aile olduk. Onlar olmadan hayat çok zor olurdu.

        4

        * Sosyal medya lincinden nasibini en çok alan isimlerden birisiniz. Bunu neye bağlıyorsunuz?

        Bence bu insanların mutsuzluklarıyla ilgili. Zaten siz özünüzde mutluysanız, hayatınızdan memnunsanız kimseye oradan nefret kusmazsınız. Oturup birine “Senden nefret ediyorum” yazmak ne demek? Arkadaş, burası benim özel sayfam. Nefret ediyorsan ne işin var burada? Keşke zamanlarını daha güzel şeylere harcasalar... Oradan bunu yazacağına git bir ağaca bak, için açılsın. Sosyal medya herkesin psikolojisini bozmaya başladı.

        5

        Sizin mesafeniz nasıl?

        Ben yaşarken o kadar o anın içinde oluyorum ki, “Ay şimdi bir yemek yiyorum, dur hemen paylaşayım” demek aklıma gelmiyor. Zaten yemeği asla paylaşmam. İnsanların canları çekebilir. Bana ayıp geliyor. Çocukluğumdan kalma bir alışkanlık. Hâlâ sokakta ulu orta bir şey yemem. Çocukken de avucumun içinde saklardım. Bu konularda biraz geri kafalıyım galiba.

        6

        Su nasıl bir çocuk?

        Karakteri kime benziyor? İçi ben dışı baba. Aslında içi daha çok annem. Anneannesine çok benziyor. O da Kova burcu. O yüzden canımıza okuduğu da çok oluyor (Gülüyor).