Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun PlayStation Network hatası tam olarak çözülemedi - Teknoloji Haberleri

        Dünyanın en önemli oyun ağlarından birisi olan PlayStation Network, geçtiğimiz hafta birçok bölgeyi etkileyen geniş kapsamlı bir problemle karşılaşmıştı. Önce belirli bir bölgedeki oyuncuların PSN'ye bağlanamaması şeklinde başlayan problem, daha sonra dalga dalga yayılarak dünyanın birçok bölgesindeki oyuncuları etkilemişti.

        Bağlantı problemlerinin yaşandığını doğrulayan Sony tarafından, Twitter hesabından yapılan açıklamada: "Bazı kullanıcıların PSN'ye giriş yaptığı esnada sorun yaşadığının farkındayız. İncelemelerimiz süresince sabrınız için teşekkür ederiz." denildi.

        Takipçilerine bu durumu geçici olarak aşmak için birtakım yöntemler de öneren Sony, bağlantı problemlerini tamamen ortadan kaldırmak için çalışmaya devam ediyor. Bununla birlikte gelen haberlere göre halen PSN'ye giriş aşamasında sorun yaşayanların sayısı bir hayli fazla.

        İşin kötü tarafı, Monster Hunter: World ve Dragon Ball Fighterz gibi oyunların çıkmasını sabırsızlıkla bekleyen ve bu oyunları çevrimiçi oynamayı planlayan oyunseverler, bu deneyimi yaşamak için biraz daha beklemek zorunda kalabilir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ