Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2022 Cristiano Ronaldo'ya şok tepki! Portekizliler istemiyor... - Spor haberleri - Dünya Kupası 2022 Haberleri
        1

        Kupa öncesinde Manchester United'la ayrılığı gündeme oturan yıldız futbolcunun varlığının, takım arkadaşlarını rahatsız ettiği öne sürülüyordu.

        2

        Manchester United'dan arkadaşı Bruno Fernandes ile görüşmesi günlerce manşette kalan Cristiano Ronaldo'nun saha içindeki performansı da Portekiz halkını memnun etmedi.

        3

        Üç maça da 11'de başlayan ve bir gol atan yıldız futbolcu, WhoScored'un istatistiklerine göre grup aşamasının en kötü 11'inde yer aldı.

        4

        2022 Katar Dünya Kupası son 16 turunda pazartesi günü İsviçre ile karşılaşacak Portekiz'de taraftarların büyük bir kısmı Cristiano Ronaldo'yu ilk 11'de görmek istemiyor.

        5

        A Bola tarafından yapılan ankete katılan Portekizli futbolseverlerin, yüzde 70'lik bölümü Ronaldo'nun karşılaşmaya ilk 11'de çıkmaması yönünde oy verdi.

        6

        Portekiz Milli Takımı ile toplamda 194 maça çıkan Cristiano Ronaldo, 118 kez fileleri havalandırdı.

        7

        Portekizli futbolcu Ronaldo, 5 Dünya Kupası'nda da gol atan ilk futbolcu olmuştu.

        8

        TRANSFERİ GÜNDEMDE

        İspanyol spor gazetesi Marca, Suudi Arabistan'ın El Nassr Kulübünün Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'ya 2,5 sezonluğuna 500 milyon avroluk sözleşme teklif ettiğini ve anlaşmaya çok yakın olunduğunu iddia etti.

        9

        İngiltere'nin Manchester United Kulübü ile sözleşmesi feshedilen 37 yaşındaki Ronaldo'nun profesyonel kariyerine Suudi Arabistan'da devam edeceği ileri sürülüyor.

        10

        İspanyol gazetesi, El Nassr Kulübünün yıllık 200 milyon avrodan 2,5 sezonluk sözleşme teklif ettiği Ronaldo ile anlaşmaya çok yakın olduğunu yazdı.

        11

        Haberde, Ronaldo'ya verilecek yıllık 200 milyon avronun içinde maaş ve reklam anlaşmalarının dahil olduğu öne sürüldü.

        12

        Fransız teknik direktör Rudi Garcia'nın teknik direktörü olduğu El Nassr'ın Suudi Arabistan ligindeki en büyük rakibinin son şampiyon El Hilal olduğu belirtildi.