Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Rangers - Liverpool: 1-7 (MAÇ SONUCU) | Mohamed Salah Devler Ligi tarihine geçti! - Futbol Haberleri
        1

        Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki 1 numaralı turnuvası Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D gruplarında 4. hafta maçları sona ererken, bol gollü geçen gecede tarihi bir an yaşandı.

        2

        A Grubu'nda Liverpool, geriye düştüğü maçta Roberto Firmino (2), Darwin Nunez, Mohamed Salah (3) ve Harvey Elliott'un golleriyle Rangers'ı 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

        3

        SALAH TARİHE GEÇTİ

        68. dakikada oyuna giren Mohamed Salah, 6 dakika içinde "hat-trick" yaparak Şampiyonlar Ligi'nde rekor kırdı. 75, 80 ve 81. dakikalarda fileleri havalandıran Mısırlı yıldız, Devler Ligi tarihinde en kısa sürede hat-trick yapan oyuncu oldu.

        4

        GOMIS'İN REKORUNU KIRDI

        Daha önceki rekor ise Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'e aitti. Fransız yıldız, 2010-2011 sezonunda Lyon formasıyla Dinamo Zagreb ağlarına 7 dakikada bıraktığı 3 golle bu unvanı elinde bulunduruyordu.

        5

        İskoç temsilcisinde forma giyen milli futbolcu Rıdvan Yılmaz, bu mücadelede forma şansı bulamadı. A Grubu'nın diğer maçında ise lider Napoli, evinde Ajax'ı 4-2 mağlup etti.

        6

        Diğer gruplarda alınan sonuçlar ise şu şekilde:

        B Grubu

        Atletico Madrid (İspanya) - Club Brugge (Belçika): 0-0

        Bayern Leverkusen (Almanya) - Porto (Portekiz): 0-3