Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Robert De Niro'nun Boğaz keyfi! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Dünyaca ünlü Amerikalı aktör Robert De Niro (78), İstanbul seyahatinin ikinci ve son gününü geziye ayırdı.

        Ortağı olduğu restoran için Baran Süzer'in davetlisi olarak İstanbul'a gelen De Niro, sabahın erken saatlerinde soluğu ilk olarak Ayasofya Camii'nde aldı.

        2

        Ardından Galataport'tan tekneyle Boğaz turuna çıkan Robert De Niro'ya Süzer'in yanı sıra yapımcı Gianni Nunnari de eşlik etti.

        3

        TEKNEYE ÖZEL ALİNAZİK

        İlk gün ortağı olduğu mekanından dolayı Uzak Doğu mutfağını tercih eden Robert De Niro, bu kez tekne turuna özel olarak alinazik yemeğini sipariş ettirdi.

        4

        Baran Süzer, bununla kısıtlı kalmayan De Niro için usta şeflerin ellerinden birçok özel Türk yemeğini tekneye getirtti.

        5

        "FANTASTİK!"

        Tur öncesi kendisine ikram edilen Türk kahvesini tadmayı da ihmal etmeyen usta aktör, kahveyi, "Fantastik!" diyerek, özetledi.

        6

        İstanbul Boğazı ve tarihi yapılar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Robert De Niro, tekneyle Tarihi Yarımadayı da gezdi.

        TÜRK LOKUMU'NU UNUTMADI

        Ayrıca Robert De Niro'nun uçağa binmeden önce pastaneye giderek, çok sayıda hediyelik Türk lokumu da aldığı öğrenildi.

        7

        "BURADA OLMAK HEYECAN VERİCİ"

        Robert De Niro, önceki günlerde şunları söylemişti:

        Daha önce de İstanbul’da bulunmuştum ama bir kez daha burada olmak heyecan verici. Bizi ağırladığınız için çok teşekkürler. Türkiye’de yediğim çok güzel yemekleri hatırlıyorum. Turistik yerlerden birinde, çok güzel bir şey yemiştim, deniz kenarında bir yerdi. Kapalıçarşı Sultanahmet muhteşem bir yerdi. Küçük yerlerde sokak yemeklerini tattım.

        8

        "İSTANBUL'UN COĞRAFİ KONUMU MÜTHİŞ"

        Ünlü oyuncu, "Şimdilik İstanbul’da film yapma planım yok ama tabii bu şehirde film yapmak müthiş olur. Önce bir senaryo lazım, o da kolay değil. İstanbul’un coğrafi konumu müthiş; Asya ile Avrupa’yı, Doğu'yu ve Batı'yı birbirine bağlayan bir konumu var. İstanbul’da çekilen pek çok ilginç film oldu. Burada anlatılması gereken çok hikâye var, bu şehrin hikâyesini bir filmde yansıtmak gerek." şeklinde konuşmuştu.

        9

        Robert De Niro

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ