Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Ronaldo'yu çark ettiren rakam! "Mesele para değil, tutku" demişti - Futbol Haberleri
        1

        Manchester United'dan olaylı şekilde ayrıldıktan sonra 2022 Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı'yla büyük hayal kırıklığı yaşayan Cristiano Ronaldo, Avrupa kariyerine veda etti...

        2

        37 yaşındaki yıldız golcü, sürpriz şekilde Suudi Arabistan'ın Al-Nassr kulübüne imza attı.

        3

        Çok değil, birkaç yıl öncesine kadar Messi ile birlikte dünyanın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Ronaldo'yu bundan sonra Avrupalı futbolseverlerden uzak bir kariyer sonu bekliyor.

        4

        Sporting, Manchester United, Real Madrid ve Juventus'ta büyük başarılara imza atan Ronaldo için para hiçbir zaman futboldan önce gelmezken, Al-Nassr'a attığı imzayla birlikte bu durum da değişmişe benziyor...

        5

        Yeni takımıyla 2,5 yıllık anlaşmaya varan Portekizli golcünün reklam ve sponsorluk gelirleriyle birlikte yıllık 200 milyon dolar kazanacağı belirtiliyor.

        6

        “AL-NASSR'IN VİZYONU HEYECAN VERİCİ”

        Cristiano Ronaldo imzanın ardından yaptığı açıklamada, “Farklı bir ülkede yaşayacağım bu deneyim için sabırsızlanıyorum. Al Nassr’ın vizyonu heyecan verici ve fazlasıyla etkileyici. Bir an önce takım arkadaşlarımın arasına katılmak için can atıyorum” dedi.

        7

        2015'TEKİ AÇIKLAMASI GÜNDEM OLDU

        Kariyerinin son demlerinde adeta emeklilik piyangosu kazanan Ronaldo'nun Al-Nassr'a transferi, 2015 yılında yaptığı açıklamayı gündeme getirdi.

        8

        CR7, o yıl katıldığı bir programda, “Eğer derdim para olsaydı, Katar’a transfer olurdum. Muhtemelen bana daha çok öderlerdi. Benim için mesele para değil, tutku!” diyerek, paranın kendisi için öncelik olmadığını dile getirmişti. Ancak Al-Nassr'a attığı imza, bu açıklamalarıyla çelişti.

        9

        5 BALLON D'OR, 30'DAN FAZLA KUPA

        Ronaldo, yılın futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d’Or) ödülünü 5 kez kazanırken, 5’i UEFA Şampiyonlar Ligi, 7’si İngiltere, İspanya ve İtalya liglerinde şampiyonluk olmak üzere 30’dan fazla da kupa sevinci yaşadı.