Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Saadet Işıl Aksoy: Provalara havaalanından geldim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, ilk filmi ‘Sivas’ ile 71. Venedik Film Festivali'nde ana yarışmada yarışan ve ‘Jüri Özel Ödülü’nün sahibi olan yönetmen Kaan Müjdeci’nin ikinci uzun metrajlı filmi ‘Iguana Tokyo’nun çekimleri tamamlandı. Müjdeci’nin senaryosunu da yazdığı Japonya-Türkiye-Almanya ortak yapımı filmin başrollerini Saadet Işıl Aksoy ile Ertan Saban paylaşıyor.

        2

        Gazetecilerin sorularını yanıtlayan yönetmen Kaan Müjdeci, "Sinemada izlenilmesi gereken, düzgün dağıtılması ve herkesin izlemesini istediğimiz bir film" dedi.

        3

        Ertan Saban, "Çekim sürecinde çok sıkı bir 30 gün geçirdik. Nasıl çiselediyse yağmur öyle gelişti sahnelerimiz. Aile gibi olduk şeklinde konuştu.

        4

        Saadet Işıl Aksoy, filmle ilgili duygularını, "Senaryoyu okudum ve 1 gün içinde Los Angeles’ten İstanbul’a gelmeye karar verip, birkaç gün içinde de uçuşumu gerçekleştirdim. Havaalanından apar topar provalara geldim, benim için bu kadar ilgi çekici bir projeydi" diye ifade etti.

        5

        Filmin çocuk oyuncusu ünlü cast direktörü Harika Uygur’un kızı Deniz Ülkü ise, "Böyle bir filmde yer aldığım için gurur duyuyorum" diye konuştu.

        6

        ‘Tokyo Iguana’ filminin partisine Saadet Işıl Aksoy, Ertan Saban, Kaan Müjdeci, Deniz Ülkü, Akira Takiguchi, Ayumi Takano, Ebru Özkan, Birand Tunca, İrem Sak, Berkay Ateş, Mehmet Erdem, Açelya Elmas gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.