Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Semih Özsoy'dan transfer müjdesi! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Beko bugün parkeye inerken sarı-lacivertlilerin başkanvekili Semih Özsoy da kulüp televizyonuna çarpıcı açıklamalar yaptı. Özsoy futbolda transfer müjdesini de verdi. Semih Özsoy'un açıklamaları şöyle:

         Transfer şov!
        Transfer şov! Haberi Görüntüle

        “Futbol tarafı hakikaten çok iyi bir iş yaptı. Devamı da gelecek. Bu sene Emre Belözoğlu ile birlikte Ali Başkan hızlı gidiyor. Taraftarımızın içine su serpecek birkaç aksiyon daha olacak. Çok da sürprizi bozmayalım. Yeni forma tanıtımımız çok güzel oldu. Büyük bir talep geldiğinin haberini aldık. Çok seviniyoruz. İnşallah yeni dönem iyi olacak ama bizi bize bırakırlarsa"

        "HAKKIMIZI SÖKE SÖKE ALACAĞIZ"

        "Marşımızda da dediği gibi; hakkımızı söke söke alacağız. Çünkü inanın akılla izah edilemeyecek bir durum. Matematikle izah etmek zaten imkansız da akılla da izah edemezsiniz. Dolayısıyla biz kimseden birşey de beklemiyoruz. Çok da konuşmak istemiyorum. Hukuki anlamda sağ olsun Alper Pirşen çok güzel izah etti. Serdar Bey de işin teknik kısmını anlattı. Ben de artık ceza yemekten, yasak yemekten yorulduğum için cezam bitti mi onu da bilmiyorum. Ancak biz kimseye geçen seneki gibi olmayanlara verilsin de sonra UEFA’dan dönsün istemiyoruz. Hakkımız olan verilsin bize yeter. Rahat olsunlar önümüz açılacaktır. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Yöneticileri ne yapacağını bilir. Orada da devamı gelecek. Güzel günler bizi bekliyor"

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ